Ми у Facebook
12.03.2012, 16:40

1-2 місця: Світлана БОГАТИРЧУК-КРИВКО - Володарка землі й фанатка театру

Статус: начальник головного управління Держкомзему у Рівненській області
"Проведення суцільної інвентаризації прийнятих обмінних файлів та звірки з даними інвентаризації документів із землеустрою та оцінки земель та вжиття заходів щодо усунення виявлених невідповідностей, складання остаточних реєстрів прав на землеволодіння та землекористування із відображенням їх меж на чергових кадастрових планах та внесення відповідної інформації в державний земельний кадастр". Якщо ви дочитали це речення до кінця й при цьому не заснули і навіть щось зрозуміли — ви або дуже сумлінний читач, або фахівець із земельних питань. Можливо, вас звати Світлана Богатирчук-Кривко.

Якби їй, вчительці за освітою й затятій театралці з нереалізованою мрією про сцену в душі, чотири роки тому хтось сказав, що перше речення цієї статті буде одним із пріоритетів її роботи на найближчий квартал — пані Світлана, певно, неабияк здивувалася б. Але тим, напевно, сильні люди й відрізняються від слабких, що нові виклики долі сприймають гідно, зі здоровим спортивним азартом, а готовність щось змінити у своєму житті мають не лише у 18-20 років, а й у віці набагато більш зрілому, коли, здається, все вже написано й розплановано наперед і назавжди. (У цьому зв’язку іронічно-співчутливу посмішку в автора цих рядків незмінно викликають представниці прекрасної половини людства, які, будучи вдвічі-втричі молодшими за Світлану Богатирчук-Кривко, безапеляційно стверджують у своїх статусах в соцмережах: "Я такая как есть, я не буду другой...").

Світлана Кирилівна — змогла: пережити поразку на виборах міського голови й втрату посади "гуманітарної" заступниці мера, швидко опанувати основи абсолютно нової для неї сфери землевпорядкування — і знайти нове місце на місцевому Олімпі. Можливо, не таке "попсове", з точки зору телекартинки, як попереднє — колегія управління Держкомзему це, як-не-як, не свято останнього дзвоника... Але, тим не менше, — стратегічно важливе: Україна на порозі важливих змін на ринку землі, й Світлана Богатирчук-Кривко, в силу своєї нинішньої посади, просто приречена бути "на передньому краї" реформ.

...А для душі залишаться обов’язкові походи в театр — без мобільного та з неодмінним дрес-кодом, і закордонні подорожі — благо, членство у Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи від України ще з 2008 року дозволяє Світлані Кирилівні щороку побачити дві-три нових країни.

"У минулому житті я, мабуть, була актрисою", — зізналась Світлана Богатирчук-Кривко в одному з інтерв’ю. Чи випаде нагода пані Світлані, окрім ролей земельної чиновниці, міської депутатки, дружини першого заступника голови облради, мами й бабусі, зіграти невдовзі ще одну — політичну? Приміром, кандидата в народні депутати від Рівного? Або ж кандидата на посаду міського голови у випадку, якщо Володимир Хомко пройде до парламенту? Хто нам з вами зараз про це скаже достеменно?.. Прикметно інше — те, що стосовно Світлани Кирилівни ці питання виникають. І сам цей факт чи не найпереконливіше підтверджує цілковиту логічність продовження її панування на першій сходинці нашого рейтингу.





На правах реклами