Ми у Facebook
12.03.2012, 16:30

Партнер проекту: Ніна КРОКА - Успішна берегиня та бізнес-леді

Статус: директор ПП "Рівнебудпостач"
Ніна Крока — успішна жінка, приклад для наслідування сучасним керівникам. Справжня українська господиня встигає все. Вдало поєднує бізнес із сімейними клопотами, вимогливість керівника — з материнською турботою про кожного працівника фірми. А хвилини відпочинку дозволяє собі тоді, коли все налагоджено і в бізнесі, в і сім'ї. Такими жінками захоплюються, про таких матусь та керівників пишуть пісні та знімають фільми.

А в дитинстві Ніна Юріївна хотіла бути… лікарем. Натомість стала творцем та берегинею родини та бізнесу.

— Економічна жилка в мене і взяла гору. Закінчила економічний факультет Харківського академії інженерів комунального господарства. Люблю давати порядок цифрам та все вираховувати, — зізналась Ніна Крока. — Гармонія та порядок має бути не тільки у цифрах, а у роботі та побуті. Тому намагаюсь створити на підприємстві максимально комфортні умови праці. Коли будували новий офіс та металобазу, то особисто контролювала роботи, підбирала матеріали й оздоблення. Все має бути як у дбайливої господині вдома. Адже поруч працюють найближчі для мене люди — рідна сестра, три племінники, чоловік, дочка, син.

Колектив "Рівнебудпостач" працює дружно, ефективно і злагоджено. Адже Ніна Юріївна подбала і про новенькі виробничі потужності, і про просторі кабінети, і про безкоштовні обіди, і про пральню для робітників. А ще кожен працівник отримує офіційну заробітну плату, і як наслідок — упевненість у завтрашньому дні.

— Не можна в працівників постійно вимагати високих показників роботи і не давати нічого взамін. Добре вмотивований працівник працює краще і самовідданіше, — наголосила Ніна Юріївна.

Підтвердження ефективного керівництва — результати роботи підприємства. "Рівнебудпостач" визнане одним із найкращих в області, яке надає послуги європейського зразка. Високо оцінили роботу фірми й експерти загальнодержавного конкурсу "100 кращих товарів України". Ніна Юріївна удостоєна почесного звання "Кращий керівник року", кавалер ордену "Зірка економіки" ІІІ ступеня, а її підприємство відзначене як "Краще підприємство України" та "Лідер галузі".

Більше успіхів — більше планів на майбутнє. Тепер директор "Рівнебудпостач" планує відкрити ковальську майстерню та унікальний магазин кованих сувенірів. Бо розвиток улюбленої сімейної справи — найкращий відпочинок для берегині та бізнес-леді.





На правах реклами