Ми у Facebook
13.03.2012, 19:54

У Рівному відбудеться "Телевечірка"

Запальна молодіжна "Телевечірка" - спільний проект молодіжної організації "Smart People" і телеканалу "Рівне 1" відбудеться у Рівному 25 березня. На молодих і стильних, енергійних і креативних, на всіх, хто прагне бути в центрі уваги і в епіцентрі світського життя, чекає яскраве шоу!
"Телевечірка" - чергова з тематичних вечірок від молодіжної організації "Smart People". Упродовж останнього року організатори цих вечірок дали бажаючим змогу "побувати" у Нью-Йорку і Лас-Вегасі, відчути запальні ритми латиноамериканських танців і свіже зимове повітря Лапландії... Цього ж разу відвідувачі вечірки поринуть у захоплюючий і гламурний світ телебачення!

- Якщо ти - молодий, стильний і успішний, прагнеш бути в центрі уваги - збирай друзів, готуй голівудську посмішку - і прямуй на "Телевечірку!" - закликає співорганізатор заходу, керівник неформальної молодіжної організації "Smart People" Тарас Комаренко. - На всіх учасників вечірки чекатимуть драйвова музика і запальні танці, креативні конкурси, стильна тусовка і відомі обличчя!


Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш"


Студенти НУВГП Віктор Чугай і Тарас Комаренко - рушійна сила "Smart People"
Студенти НУВГП Віктор Чугай і Тарас Комаренко - рушійна сила "Smart People"


Аня Ковшун із команди "Smart People" нині чи не найактивніше працює над організацією "Телевечірки"
Аня Ковшун із команди "Smart People" нині чи не найактивніше працює над організацією "Телевечірки"


Спеціальним гостем вечірки стане зірка вокального шоу "Голос країни" Микола Бобрик!



Пономарьов влаштував свято для рівненського співака Миколи Бобрика

Також на "Телевечірці" виступить рівненський гурт «Лісова пісня» (Мирослава Толочик, Галина Давидюк, Тетяна Батейко). Репертуар колективу багатожанровий - це українські народні пісні з елементами фольклору, сучасні естрадні пісні, хіти з репертуару європейських груп.




Рівненська співачка Тетяна Батейко: “Сцена це класно, але я хочу заміж і дітей”


Народний вокально-естрадний гурт «Лісова пісня» дипломант 5 фестивалю пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні переспіви-2010», успішно виступив у обласному відбірковому турі ХІІ-го Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона Рута». Є учасником мистецького проекту оркестру «Бревіс» - «Рок легенди».

У Рівному влаштували латиноамериканську вечірку

Ефектними, драйвовими, запальними танцями потішить учасників вечірки творчий колектив "INSIDE"!





11 пар молодят з Рівного одружились у Лас-Вегасі

І це - лише мала частина того, що побачать рівняни на "Телевечірці". Адже підготовка до видовищного шоу триває!





У Рівному влаштували "гарячу ніч у холодній Лапландії"









Так, у понеділок у студії телеканалу "Рівне 1" відбулась промофотосесія організаторів та активних учасників вечірки, яку вже найближчими днями побачать відвідувачі соціальних мереж. У вівторок на Першому місцевому відзнято ролик вечірки - він уже найближчими днями вийде в ефір. Нині на черзі - репетиції майбутньої видовищної світської події.

Більше про "Телевечірку"





На правах реклами