Ми у Facebook
14.03.2012, 18:30

На Рівненщині пройде дводенний тренінг для майбутніх журналістів

Школярам, які цікавляться роботою журналіста і хочуть краще підготуватись до вступу на спеціальність “Журналістика”, адресований дводенний тренінг “Школа універсального журналіста”, який відбудеться 31 березня — 1 квітня на базі Національного університету “Острозька академія”.
Упродовж двох днів учням 9-11 класів розповідатимуть про основи роботи журналіста та даватимуть практичні завдання, які допоможуть “приміряти” на себе роль журналіста й усвідомити, чи справді варто здобувати цю професію.

Випускникам тренінгу допомагатимуть у публікації творів та в підготовці матеріалів для творчого конкурсу при вступі на спеціальність “Журналістика” (незалежно від обраного вищого навчального закладу).

А для того, щоб учні краще ознайомились із особливостями підготовки журналістів саме в Острозькій академії, їм влаштують зустріч із її керівництвом та екскурсію університетом.

В Острозькій академії тепер навчають журналістики не лише студентів, а й школярів

Дводенні “Школи універсального журналіста” в районах Рівненської області проводяться Видавничим домом “ОГО” за підтримки управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.


На Рівненщині Школа універсального журналіста зібрала учнів із 5 областей


Торік на базі Острозької академії відбулось вже три таких тренінги, учасниками яких стали учні із п'яти областей — від Львівщини до Донбасу.



Випускники попередніх шкіл вже є й серед нинішніх першокурсників академії.


- Про безумовну популярність таких заходів свідчить і збільшення кількості учасників, і те, що Школа універсального журналіста в Острозькій академії проводилась уже тричі впродовж останнього року, - коментує проректор з навчально-виховної роботи НаУ "Острозька академія" доктор психологічних наук Руслана Каламаж. - Відомо, що саме занурення людини в певну діяльність дозволяє їй найкраще усвідомити, чи справді ця діяльність відповідає її цілям. Школа універсального журналіста дає учням саме таке занурення, сприяючи їх професійному самовизначенню.

Група ШУЖ "В Контакте"

Учасники тренінгу забезпечуються гуртожитком. Запис на навчання проводиться до 23 березня включно. Телефон для довідок (050) 339-39-85. Також заявки приймаються на електронну адресу vg2001@ukr.net.





На правах реклами