Ми у Facebook
15.03.2012, 11:25

Політична реклама у Рівному на півроку подорожчає

Підняти у півтора рази вартість розміщення на біл-бордах реклами на час виборчої кампанії до Верховної Ради вирішили у Рівному.
— Дайте пропозицію по збільшенню вартості реклами на період виборів, — дав доручення начальнику міського управління ЖКГ Івану Гемі міський голова Рівного Володимир Хомко. — Думаю, доречно запустити їх з першого травня по перше листопада. Вони вже висять, наші гроші, але вони поки не наші. Підняти ціни треба в півтора рази як мінімум.

— Отже, ми наперед обговорюємо, що бідні люди до Верховної Ради не попадають, бо не мають з чого платити за рекламу, — вирішила скоригувати мера член виконкому Надія Гладкевич.

— Я вас прошу, — парирував міський голова. — Я взагалі-то не злорадний чоловік, але як думаю, що вони платять більше, мені це радує душу. Навіть не гроші важливі, хай платять більше всі. А зібрані гроші як цільові тут же, на виконкомі, розподілимо. Можливо, дітям дамо чи на лікарні, купимо щось таке, щоб рівняни знали — на ці гроші придбали щось корисне.

Сам же Іван Гема виявився не настільки категоричним у цьому питанні. Каже, спершу треба дізнатися розцінки у сусідніх областях, порівняти, а вже потім вирішувати:

– Порахуємо і запропонуємо новий тариф. Закон не розділяє рекламу на комерційну чи політичну, для всіх має бути однаковий тариф. Новий тариф має бути оприлюднений, обговорений, врахуємо пропозиції і лише після цього будемо виносити його на затвердження виконкому.

Інші матеріали до теми:
Депутати хочуть обмежити рекламу на дорогах
У Рівному за рекламу на стовпах штрафуватимуть студентів?
У Рівному триває рекламна війна





На правах реклами