Ми у Facebook
21.03.2012, 10:04

Здолбунівчанка Олена Хамдамова - "Перша віце-міс Західна Україна" [+Фото]

З перемогою повернулись рівненські красуні з ХІІІ Національного конкурсу краси "Міс Західна Україна – Буковина OPEN 2012". Модель агентства "Панна", 17-річна Олена Хамдамова виборола титул "Перша віце-міс Західна Україна". А рівнянка Олена Опанасюк стала "Міс Інтернет", Ольга Терещук - "Міс фото Західна Україна".
За словами директора агентства моделей "Панна" Вікторії ДЕМБІЦЬКОЇ, цьогоріч строки провезення змінив не тільки конкурс "Міс Україна", а й "Міс Західна Україна". Тому готувати рівненських моделей до конкурсу довелось у екстреному порядку. Зрештою у фіналі конкурсу взяли одразу три рівненських моделей агентства "Панна" - Олена Хамдамова, Олена Опанасюк та Ольга Терещук.



Фінал "Міс Західна Україна – Буковина Open 2012" відбувся 17 березня в Чернівцях Участь узяли 24 учасниці з Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Рівненської областей. А фіналу конкурсу передувала тижнева підготовка та репетиції, які відбувались на одному з найпопулярніших курортів краю.

Олена Опанасюк
Олена Опанасюк


- До цього я вже спробувала свої сили у конкурсі "Міс Рівненщина" та відборі у "Королеву України", тому мала деяку моральну перевагу, - зауважила володарка титулів "Міс ОГО" та Перша віце-міс Західна Україна" Олена ХАМДАМОВА. - Виступали на конкурсі у декількох виходах представляли себе, а також дефілювали у купальниках. Крім того, до Євро-2012 відбулося дефіле у спортивному одязі.

Олена Хамдамова
Олена Хамдамова


Під час конкурсу обрали 12 фіналісток та трьох переможниць - «Міс Чернівці», «Міс Буковина» та «Міс Західна Україна». Не обійшлося й без курйозів.




- Вже після конкурсу дізналась, що на думку журі мала шанс стати віце-міс, - зізналась Олена Опанасюк. - Та на той час підтримка глядачів конкурсу та друзів забезпечила мені перемогу в інтернет-голосуванні. Тому мені залишили лише титул "Міс Інтернет". Та я не сумую, адже титул - це визнання глядачів.

Олена Хамдамова
Олена Хамдамова


15-річна рівнянка Ольга Терещук здобула за підсумками фотосесій титул "Міс фото Західна Україна", Олену Хамдамову відзначили як "Першу віце-міс Західна Україна".

Олена Опанасюк
Олена Опанасюк


Ольга Терещук
Ольга Терещук


А корона "Міс Західна Україна" дісталися 20-річній тернополянці Ярославі Павлишин, "Міс Буковина" 18-річній чернівчанці Юлії Бевцик.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ