Ми у Facebook
21.03.2012, 19:20

Які сюрпризи готують організатори рівненської "Телевечірки"?

Підготовка до "Телевечірки", яку 25 березня спільно проводять молодіжна організація "Smart People" і телеканал "Рівне 1", - у розпалі. Усі квитки на захід вже продані. Тим, хто не встиг їх замовити, нині ще можна потрапити хіба що на дискотеку, яка відбудеться у другій частині вечірки.
Щасливі власники квитків нині продумують свій образ на "Телевечірці". Поради організаторів щодо дрес-коду - такі: кольорова гама - червоний, білий, жовтий; тканини - атлас, шовк, гіпюр, оксамит, шифон, органза. Дівчатам рекомендують подбати про коктейльні сукні, високі підбори, яскравий макіяж та вишукані зачіски; хлопцям - вдягати сорочки, стильні піджаки та модні джинси. Аксесуари "Телевечірки" - вечірні сумочки, клатчі, яскраві прикраси, хустинки, темні окуляри, пайетки, блискітки. А головне - голівудська посмішка і готовність до телезйомки!

Під час "Телевечірки" працюватиме знімальна група телеканалу "Рівне 1". Перший місцевий планує підготувати репортаж про "Телевечірку" для спеціального випуску програми "Кінолекторій". А ще на глядачів чекатиме розіграш призів від Першого місцевого під час тематичної вікторини. Також учасникам вечірки запропонують розповісти усім присутнім "Анекдоти по-рівненськи", насолодитись виступами спеціального гостя "Телевечірки", зірки шоу "Голос країни" Миколи Бобрика, тріо "Лісова пісня", танцювального колективу "Inside"; досхочу насміятись над жартами збірної команди КВН Рівного "Аварія"; "відірватись" на драйвовій дискотеці від DJ Roland та МС Marakey.


У Рівному відбудеться "Телевечірка"




...І це - лише частина сюрпризів, які підготували глядачам організатори вечірки та її ведучі. Про останніх розповімо трішки детальніше.

Отже, основна пара ведучих - це МС Marakey (Олександр Будніков) та Юлія Ковальчук. Обидва вже мають досвід ведення вечірок із серії "Smart Parties", черговою з яких стане "Телевечірка".



- Ми запрошували вас у подорож до спекотної Латинської Америки і холодної Лапландії, а нині прагнемо подарувати вам цілий світ - чарівний і захопливий світ телебачення! - говорить постійна ведуча "Smart Parties" Юлія Ковальчук.


Молодий рівненський бібліотекар Юля Ковальчук: «Легко жити, коли знаєш чого хочеш» [+ІНТЕРВ'Ю]


Юлія Ковальчук - випускниця Школи універсального журналіста, постійного партнера "Smart Parties".



Так само, як і співведуча "Телевечірки" Ольга Данилюк. Оля - володарка титулу "Гальшка OGO.ua" на конкурсі краси та інтелекту "Гальшка року", фіналістка рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини".



Найкрасивіших студенток Острозької академії визначили з інтригою

Днями у студії Першого місцевого відбулась промофотосесія організаторів та учасників "Телевечірки". Автор знімків Даша Гаврюсева працюватиме й на "Телевечірці". А компанію їй складе ще одна молода креативна фотохудожниця - її тезка, Дар'я Гацька.











Серед присутніх на "Телевечірці" - відомі телеобличчя Першого місцевого і активна, стильна, енергійна молодь Рівного, яка вміє змістовно проводити час! У вас іще є шанс приєднатись до "Телевечірки"!

Отримати більше інформації про "Телевечірку"





На правах реклами