Ми у Facebook
26.03.2012, 12:41

Рівняни домоглися свого пікетами під Рівнерадою?

Мешканці гуртожитку, що на вулиці Відінській, 27, можуть видихнути з полегшенням. Депутати Рівнеради, хоч і не повністю, але виконали їх прохання щодо прийняття гуртожитку у комунальну власність.
Наприкінці минулого року мешканці рівненського гуртожитку, що на Відінській, 27, прийшли під стіни міської ради з проханням прийняти їх будинок у комунальну власність міста. Тоді чиновники не змогли дати рівнянам якоїсь однозначної відповіді, адже ситуація неоднозначна. Після переговорів з мешканцями міська влада вирішила зробити крок назустріч. Тобто задекларувати свою готовність прийняти цей гуртожиток у комунальну власність міста.

- Цей гуртожиток перебуває у колективній власності ПраТ «Рівнебуд». Аби захистити права на приватизацію мешканцями гуртожитку, а саме 16-ти кімнат, пропонуєимо прийняти весь майновий комплекс. Не зважаючи на те, що у першому під’їзді є квартири, у другому — частково квартири, частково — кімнати гуртожитку, - зазначив голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю Едуард Галайчук. - На сьогоднішній день питання неврегульоване остаточно. Саме тому мова йде про попередню згоду прийняття, з метою його подальшого врегулювання.

- Нам треба задекларувати свою готовність прийняти гуртожиток, що підприємство виключило його зі статуного фонду, от і все. Коли це буде зроблено, можна буде говорити далі, створити комісію і приймати, - додав заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук.

Депутати не сперечали, а тому «за» погодження проголосували швидко.

Нагадаємо, нещодавно депутати Рівнеради прийняли у комунальну власність міста іще три гуртожитки.

Інші матеріали до теми:
Гуртожиток на Відінській,27 у Рівному передали на утримання громадській організації
Рівненські гуртожитки ремонтуватимуть, коли будуть гроші





На правах реклами