Ми у Facebook
27.03.2012, 11:00

Рівненські майстри студії краси “Lucky” поділилися останніми трендами моди та краси [+Фото]

20-го березня у Києві в концерт-холі FreeDom відбулося унікальне Тренд-Шоу “Весна-літо 2012”, в якому об’єднались мода і індустрія краси.
Hair Styles Тренд-Шоу — єдина подія в Україні, в якій тенденції моди розглядаються в широкому культурному контексті в усіх аспектах, включаючи зачіску, макіяж, манікюр, одяг та аксесуари. Це дає змогу відчути тенденцію зсередини, отримати не суху інформацію, а натхнення для творчості та новий погляд на знайомі речі. Унікальний формат проекту успішно об’єднав елементи ток-шоу, майстер-класси і дефіле.

Перукарі, майстри манікюру та нейл-дизайну, візажисти, іміджмейкери, націлені на пошук свіжих творчих ідей, прагнуть розширити свій кругозір знайомством з колекціями світового гуру моди, з інформацією світових видань з модних подіумів Нью-Йорка, Лондона, Мілана.





Серед відомих майстрів виступили партнерами і рівняни, а саме Ольга Мороз, Іванна Штирбулова і Тетята Панащук (студія краси “Lucky”). Майстри представили тренд “Випадкова елегантність” у нейл-дизайні на шістьох моделях. Робота була відзначена високим рівнем виконання модератором проекту — істориком моди, іміджмейкером, майстром міжнародного класу зі стилю і макіяжу, редактором розділу “Тренди Fashion” журналу Peluquerias Hair Styles – Ольгою Сеймур.







Українське видання Peluquerias Hair Styles – культовий міжнародний журнальний проект з більш ніж 40-річною історією, на чолі з мега-зіркою світового перукарського мистецтва і стилю паном Луїсом Лонгерасом, уже майже 2 роки є гідом у мандрівці за найкращим образом і стилем для українських читачів, що прагнуть до досконалості.



Hair Styles Тренд-Шоу прийняв понад 500 гостей, серед яких були відомі дизайнери, телеведучі, політики, зірки естради, спеціалісти beauty- i fashion-індустрії. У ході Тренд-Шоу ведучі перукарі, майстри нейл-дизайну, візажисти відомих косметичних брендів спільно з дизайнерами одягу продемонстрували на моделях-зірках ключові тенденціі весняно-літнього сезону. У програмі було представлено чотири модних тренди: альтернативна романтика, випадкова елегантність, відважна чарівність, смілива подорож.

Якщо ви шукаєте свій стиль, звертайтесь у студію Краси “Lucky”, що на вул. Гагаріна, 12 тел. 24-37-84, (050)437-80-33, (067)360-74-74.

На правах реклами





На правах реклами