Ми у Facebook
27.03.2012, 15:22

У Рівному стартує Кубок “Бізнес-ліги “ОГО” з міні-футболу [Анонс]

До найбільш очікуваної події весни в аматорському міні-футболі Рівного залишилося зовсім небагато часу! У квітні на спортмайданчику НВК №26 розпочнеться розіграш шостого Кубка "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу.
Цьогоріч турнір обіцяє бути особливим - він присвячений 20-річчю газети "ОГО" і фактично відкриває цикл ювілейних заходів!

Ось уже шостий рік поспіль на одному майданчику зустрінуться кращі команди рівненських підприємств, фірм та організацій, аби не лише позмагатися між собою й подарувати вболівальникам безліч захоплюючих емоцій, а й здобути престижну нагороду!



Безкомпромісну боротьбу за Кубок "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу проведуть близько 20 команд. А судитимуть змагання кращі арбітри Рівненської міської федерації футболу.



Насолодитися грою кращих футболістів-аматорів та деяких колишніх зірок професійного футболу Рівного вболівальники традиційно зможуть, завітавши до спортивної зали рівненського НВК №26.



Перебіг турніру регулярно висвітлюватиме телеканал "Рівне 1", газета "ОГО" та Рівненський інформаційний портал OGO.ua. На порталі OGO.ua гравці та вболівальники зможуть побачити фото та відеофрагменти ігор, обговорити найгарячіші моменти матчів та поділитися враженнями від турніру — словом, ми зробимо все для того, аби слідкувати за перебігом Кубка "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу вам було і зручно, і цікаво!



Ще однією новинкою ювілейного для "ОГО" року стане висвітлення "Бізнес-ліги "ОГО" в соціальних мережах "В Контакте" та "Facebook" - там будуть створені відповідні групи. Отже, футбольне шоу стане цьогоріч іще ближчим до вас — вболівальників, шанувальників спорту, фанатів рівненського футболу!


Жеребкування та складення календаря ігор турніру відбудеться 2 квітня о 18.00 у конференц-залі телеканалу "Рівне 1".



Нагадаємо, що 2010 року Кубок здобули гравці команди "Карат". А ось торік володарем Кубка стала команда "Фарт-сервіс", перегравши у фіналі команду "Рівне-112". Хто виборе Кубок "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу цьогоріч, у рік 20-річчя газети "ОГО", — разом дізнаємось уже зовсім скоро!

Отож, запрошуємо слідкувати за перебігом видовищного футбольного шоу по-рівненськи разом із нами! Заходьте на портал OGO.ua, слідкуйте за газетою "ОГО", шукайте наші новини у соцмережах та в ефірі Першого місцевого!



Шостий Кубок "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу — справжнє свято для шанувальників спорту, море бурхливих емоцій, захоплюючих і непередбачуваних футбольних баталій!



Інші статті до теми:
У Рівному стартував Кубок Бізнес-ліги “ОГО”
Кубок Бізнес-ліги “ОГО” набирає обертів
“Фарт-сервіс” - володар Кубка Бізнес-ліги “ОГО” з міні-футболу





На правах реклами