Ми у Facebook
28.03.2012, 19:39

У Рівному на подіумі покажуть... їжу

Модна подія "FASHION TIME" сезону "весна-2012" відбудеться 31 березня у Рівному - спочатку в залі органної музики, а потім - у нічному клубі "Магнат". Одним із сюрпризів нинішнього показу стане демонстрація... страв поліської кухні!
Вперше модний показ "FASHION TIME" відбувся у Рівному в 2010-му, на площі біля торговельного центру "Злата плаза", на День Конституції - як полюбляють підкреслювати організатори, аби засвідчити право кожного рівнянина одягатися модно та виглядати стильно. Торік весняний "FASHION TIME" пройшов у "Автограді на Пухова, 85", а літній та осінній - у готельно-розважальному комплексі "Айвенго".

- Нині ми вирішили, починаючи з 2012 року, проводити "FASHION TIME" двічі на рік - навесні та восени, як це відбувається у світових центрах моди, - розповідає організатор модної події, директор Агентства моделей "ART models" Оксана Ігас. - Можливо, це звучить голосно, але вірю, що і наша подія колись стане привабливою для дизайнерів із інших міст, а, можливо, і країн.

Перша частина цьогорічного весняного "FASHION TIME" пройде в залі органної та камерної музики.

- Ми поставимось із розумінням до того, що колись у цьому залі розміщувався костел, - запевняє Оксана Ігас. - Отож, під час показів не виходитимемо за певні рамки, аби не викликати обурення релігійних людей. Більш відверті покази будуть у другій частині події - під час "FASHION PARTY" у нічному клубі "Магнат".

Чотирилапі "моделі" стали "родзинкою" минулорічного осіннього "FASHION TIME" - вони прикрасили колекцію Ольги Мамкової. Цього разу організатори готують нові сюрпризи для глядачів
Чотирилапі "моделі" стали "родзинкою" минулорічного осіннього "FASHION TIME" - вони прикрасили колекцію Ольги Мамкової. Цього разу організатори готують нові сюрпризи для глядачів


Ведучою модної події традиційно буде Олена Гаврилюк, а ім'я її партнера по сцені організатори поки що тримають у таємниці.

Ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк: “Я — перфекціоністка!”

У органному залі глядачам продемонструють новинки повсякденного, ділового, молодіжного, святкового, вечірнього та весільного одягу. Рівненські модниці та модники побачать і бурштинові прикраси, і випускні сукні для дівчат різного віку, і нову колекцію вишиванок від Зої Романової... А одним із сюрпризів стане показ... кулінарних страв - шедеврів поліської кухні.

- Страви на подіумі - такого ще не було, - інтригує Оксана Ігас. І запевняє, що після того, як моделі красиво презентують кулінарну спадщину Полісся, страви можна буде і продегустувати - у перерві між двома частинами модного показу.

У Рівному моделі дефілювали із зв'язаними руками

Біля торгового центру у Рівному влаштували справжній подіум

Рівнянам показали модні новинки сезону “весна-літо 2011”

У Рівному на подіумі дефілювали... собаки





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра