Ми у Facebook
31.03.2012, 10:22

Рівнянин хоче збудувати екстремально-розважальний центр

Питання побудови скейт-парку у Рівному обговорюється давно. Але наразі цей скейт-парк залишається мрією рівненських ролерів, скейтерів та інших любителів екстремального спорту. Не чекаючи на милість влади рівнянин Павло Вансович вирішив спробувати власними силами втілити цю ідею в життя.
В планах молодої людини — це має бути не просто скейт-парк, а екстремально-розважальний центр. Про свою ідею Павло Вансович написав на сайт компанії Нескафе, де триває конкурс найкращих творчих, соціальних та бізнесових ідей. Головний приз конкурсу — 100 тисяч гривень на реалізацію ідеї.

За словами Павла, це має бути місце, де молодь зможе проводити вільний час, активно розвивати свої вміння кататися на роликах, скейтах, велосипедах, слухаючи гарну музику, п'ючи гарячу смачну каву та поновлюючи асортимент свого стильного одягу та спортивного обладнання.

Зразок 1. Початковий етап
Зразок 1. Початковий етап


- Така ідея з'явилась у мене 7-8 років тому, - розповідає автор ідеї, рівнянин Павло Вансович. - Потім я крок за кроком почав втілювати її у життя. Спочатку, звісно, у мріях. Далі я почав цікавитись тим, які конструкції повинні бути у такому центрі, з яких матеріалів та якою може бути вартість таких матеріалів та виконаних робіт. Всі необхідні схеми, креслення та проекти уже готові. Також я спілкувався з багатьма виробниками необхідних конструкцій, навіть закордонними, які дали мені усю інформацію з цінами. Питання лише у наявності коштів.

Зразок 2. Початковий етап
Зразок 2. Початковий етап


Об'ємні графічні зразки майбутнього центру Павло уже розробив та розмістив на сайті конкурс. Проте, за словами Павла, на фото вони не повністю відображені, аби ніхто не "вкрав" ідею.

Зразок 3. Розвиток та розширення центру
Зразок 3. Розвиток та розширення центру


Думку організувати такий центр за підтримки влади хлопець відкидає.

- Для України подібна ідея - не новина, - говорить Павло Вансович, але наше місто цього справді потребує. В нашому Рівному були спроби створити скейт-парк без додаткових послуг за допомоги влади, але за два роки часу його закрили і розграбували. Міська влада могла б допомогти з відкриттям такого скейт-майданчику, але навряд чи це було б здійснено, як бізнес-проект. Бо я хочу, щоб такий центр приносив не лише задоволення, а й гроші. Тут могли б працювати заклади швидкого харчування, магазини спортивних товарів та інших речей, призначених для екстремального спорту.

Зразок 4. Розвиток та розширення центру
Зразок 4. Розвиток та розширення центру


Павло додає, що такий центр міг би також приймати спортивні змагання та концертно-розважальні заходи.

Наразі на сайті компанії Нескафе триває головування, що триватиме до 27 квітня. Підтримати ідею Павла та ознайомитися з іншими креативними ідеями молодих українців можна тут. Для того, щоб проголосувати - необхідно зареєструватися або увійти через аккаунти у соціальних мережах.

Інші статті до теми:
Скейт-парку біля Рівненської ОДА більше не буде
Колишній скейт-парк у Рівному закатали в асфальт
Скейт-парку біля Рівненської ОДА більше не буде





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ