Ми у Facebook
02.04.2012, 09:48

Рівненський фотоклуб здобув міжнародну нагороду [+Фото]

Нагороду від Міжнародної федерації фотомистецтва отримав рівненський фотоклуб "Простір фото". Фотографічна спільнота таким чином оцінила спішну роботу клубу в організації міжнародного салону "Фотовернісажу на Покрову".
За словами керівника міського клуб-студії "Простір фото" Олександра Харвата, творче об'єднання успішно працює вже не перший рік. Постійними учасниками клубу є досвітчені фотомайстри з Рівного та інших міст України. Постійно долучаються до клубу і молоді рівненські фотографи.



Успішну діяльність "Простір фото" визнали і на міжнародному рівні. Відповідно до рішення Ради директорів Міжнародної федерації фотомистецтва 15 березня клуб нагороджений відзнакою FIAP Bronze Plaquette.



- Таким чином федерація відзначила спішну п’ятиразову організацію Міжнародного Салону художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову", - зауважив Олександр Харват.



Нагадаємо, "Фотовернісаж на Покрову" об'єднав цьогоріч роботи фотомайстрів з 57 країн світу та став найбільшим фотографічним салоном в Україні. Відповідний рекорд занесений в "Книгу рекордів України".





На правах реклами