Ми у Facebook
02.04.2012, 09:58

Письменник-мандрівник Максим Кідрук презентував рівнянам подорожі та книги [Фото+Відео]

Молодий мандрівний письменник Максим Кідрук провів першу творчу зустріч з рівненськими читачами. Рівнянин за походженням у Палаці дітей та молоді презентував землякам власні книги та розповів про свої подорожі.
Як розповів на зустрічі Максим, він захопився подорожами під час проживання в Європі. Першу книгу вирішив написати за підсумками поїздки до Мексики. Каже, вирушав до тієї країни, знаючи іспанською лише два слова. Проте враження отримав незабутні.





- Пеший рукопис надіслав у шість видавниць, де успішно отримав… відмову, - зізнався автор. - Потім вирішив взяти участь у Всеукраїнському конкурсі "Коронація слова". Там несподівано для себе здобув другу премію. Після цього видавництва вже самі звернулись до мене з пропозиціями надрукувати мою книгу.



У творчому доробку Максима 6 книг, публікації в журналах, співпраця з українськими і зарубіжними видавництвами. Письменник зізнається - на те щоб описати всі пригоди - просто не вистачає час. Так наприклад подорож Афорикою стала одніє з найбурхливіших. Книгу про це хлопець планує видати вже наступного року.


А потім Максим Кідрук планує об'їздити береги Карибського моря, побувати на Кубі, Ямайці.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини