Ми у Facebook
05.04.2012, 16:25

Купив техніку - допоміг онкохворій дитині

Підсумки всеукраїнської соціальної ініціативи “Samsung. Надія для дітей” підвели вчора, 4 квітня, у Києві.
“Samsung Electronics Україна” - світовий лідер в сфері виробництва телекомунікаційного та цифрового обладнання. Проект “Samsung. Надія для дітей” спрямований на привернення уваги суспільства до глобальних проблем в сфері освіти, здоров'я та допомоги онкохворим дітям.

До проекту міг долучитися кожен, хто в період з 1 по 31 грудня 2011 року купив техніку Samsung й заповнив спеціальний ваучер. Всього ініціативу підтримало 352 385 людей. Найбільш активними виявились Центральні та Західні регіони. До українського фонду боротьби з раком було перенаправлено по 4 грн. з кожного заповненого ваучера. Загальна сума збору - 1 мільйон 409 тисяч 540 гривень. Ці кошти будуть передані в сучасні комплекси медичного устаткування для дитячих онкоцентрів у Києві, Львові, Одесі і Харкові.

Ось так учасники проекту заповнювали ваучери. Фото компанії "Samsung"
Ось так учасники проекту заповнювали ваучери. Фото компанії "Samsung"


Проект підтримали не лише партнери (“Фокстрот. Техніка для дому”, “COMFY”, “Ельдорадо”, “ТЕХНОПОЛІС”, “АЛЛО”, “Мобілочка”, “MOYO”, “PROTORIA”, “Вухо. Ком” і “ШОК”), але й відомі українці, серед яких Сергій Бубка, Руслана Лижичко, Юрій Горбунов, Дмитро Дикусар, Світлана Лобода, Сніжана Єгорова, Василь Вірастюк, Анна Безсонова.

 Візит Руслани до інституту раку. Фото компанії "Samsung"
Візит Руслани до інституту раку. Фото компанії "Samsung"






На правах реклами