Ми у Facebook
06.04.2012, 16:44

Рівненські регбісти здобули "Кубок Галичини"

Черговий регбійний сезон рівненський регбійний клуб "Рівне" розпочав із перемоги. Наші регбісти виявились найсильнішими на Кубку Галичини з регбі-7, що проходив у Тернополі.
Регбістам довелося змагатися у досить важких погодніх умовах, але завдяки хорошим бійцівським якостям та проявленій волі до перемоги нашим гравцям вдалося перевершити усіх суперників.

А опоненти були не із слабких. У першій грі, поступаючись після першого тайму господарям з СК "Тернопіль" із рахунком 7:10, у другій половині гри рівняни переламали хід поєдинку й перемогли 19:10.

У другій грі команда-суперник зробила РК "Рівне" неочікуваний та приємний подарунок. Львівський "Сокіл" вирішив поїхати із турніру завчасно, тому нашій команді була зарахована технічна перемога із рахунком 30:0.

Ще цікавіше розгорталися події у фіналі, де суперником виявився івано-франківський "Роланд". У важкій боротьбі рівнянам вдається спочатку відкрити рахунок, а згодом і збільшити перевагу завдяки вдалим реалізаціям - 14:0. Івано-франківці не бажали миритися із таким розвитком подій і зуміли скоротити відставання у рахунку - 14:5. Додаткових шансів суперникам додавало те, що наша команда наприкінці гри залишилась у меншості. Проте рівняни не лише втримали перевагу й зуміли її збільшити. Фінальну крапку у зустрічі поставив один із лідерів команди Микола Пашкевич. У підсумку - перемога із рахунком 24:5.

- Ми дуже задоволені результатом, а от грою - не дуже, - розповів телефоном головний тренер РК "Рівне" Ігор Родзяк. - Звісно наразі нам не вистачає функціональної готовності, оскільки до цього турніру ми тренувалися лише у залі. Участь у турнірі пішла нам на користь, адже гра - найкраще тренування.

Ігор Родзяк додав, що сьогодні команда проведе останнє тренування перед виїздом до Одеси. Там РК "Рівне" візьме участь у першому етапі Чемпіонату України з регбі-7.





На правах реклами