Ми у Facebook
11.04.2012, 17:57

У Рівному будують "Родинний" будинок [Фото+Відео]

У шкалі цінностей українця чи не найвище місце займає сім’я. І не просто сім’я, а родина. Більшу частину свого життя витрачаємо для облаштування комфортного родинного затишку. У Рівному група компаній «Реноме» взялась за реалізацію проекту, який створить затишок і комфорт для багатьох родин.
Кожна сім’я — це одночасно й частина давньої родини й початок нової. І, мабуть, кожен з нас мріє мати міцну, дружню і велику родину. Але все велике завжди починається з малого. З нової маленької сім’ї, яка при сприятливих умовах переросте у справжню українську родину. Саме тому новий житловий комплекс, який почала будувати компанія «Реноме-Євробуд» називається «Родинний». Це два шестиповерхові житлові будинки на вул. Коновальця. Введення житла в експлуатацію планується на IV квартал 2012 року.



— У нас було багато різних варіантів та ідей назви нового житлового комплексу, але жоден не був до душі, — каже генеральний директор компанії «Реноме» Надія Гладкевич. — Та в якийсь момент назва народилася сама собою. Точніше, це сталося тоді, коли ми почали перераховувати переваги майбутнього житла. Тут є все для сім’ї, для родини, у цьому мене зрозуміє кожна жінка і мати.
І справді, поряд з майбутнім житловим комплексом є все для комфорту сім’ї. Судіть самі — дві школи з басейном знаходяться через дорогу. А це означає: ви можете не переживати, що вашим дітям буде далеко добиратись на навчання, йти вулицями чи їхати на маршрутках.





Тут же знаходяться спортивні майданчики і футбольне поле. І ваша дітвора матиме гарну альтернативу — поганяти в футбол, замість годинами «стирчати» перед комп’ютером.



Для дітей, які ще не ходять до школи, буквально за кілька десятків метрів — дитячий садок. Якщо ж ваше маля ще не ходить в садочок і ви за ним доглядаєте вдома, то поруч є чудовий парк «Просвіти». Тут ви можете у тиші й затишку погуляти з коляскою, причому вам не заважатиме шум міста, адже там немає інтенсивного автомобільного руху.



Є всі умови в «Родинному» і для життя духовного. Буквально за вікнами будинку завершується спорудження величного православного храму.



А щоб задовольнити потреби насущні, до ваших послуг два великі супермаркети, які знаходяться поруч. Коротше кажучи, тут є все, щоб будь-яка сім’я почувалася комфортно.



— Реалізовуючи цей проект, прагнемо інвестувати в майбутнє молодих сімей та їх дітей. Вже розроблено всю необхідну документацію і зареєстровано декларацію на початок будівельних робіт на житловий об’єкт на вул Коновальця, — розповідає директор інвестиційної компанії ППФ «Асканіт» Федір Делеган (компанія входить до групи компаній «Реноме»).



Днями на будівельному майданчику вже забито першу палю під новий житловий комплекс.



Невдовзі тут стоятимуть сучасні європейські будинки. Побудують їх з використанням якісних матеріалів, керамічної цегли та сучасних систем зовнішнього утеплення. Для зручності мешканців квартири обладнають системами індивідуального опалення, а в будинках встановлять ліфт. Житловий комплекс буде споруджений і зданий в експлуатацію вчасно, як і всі попередні проекти групи компаній «Реноме».



Підтвердженням цьому є житловий комплекс «Гетьман Виговський» на вулиці Буковинській та 10-поверховий житловий будинок з офісними приміщеннями на вулиці Тихій у Рівному.
Вам лише залишається вибрати собі квартиру, нове затишне житло, де ви будуватимете свою міцну і затишну родину.





На правах реклами