Ми у Facebook
12.04.2012, 13:16

Рівненський спортсмен Сергій Юзепчук посів друге місце на змаганнях з мотокросу [+Фото]

8 квітня в місті Краснограді відбулися перші в цьому сезоні змагання з мотокросу на кубок Слобожанщини 1-й етап.
Спортсменів, яких після зимової “сплячки” приїхало не так вже й мало, у класі мотоциклів з колясками зібралось 12 екіпажів, серед яких і рівненський спорсмен Сергій Юзепчук.

Для команди TEAM YUZEPCHUK це була перша гонка в цьому сезоні. Так склалося, що Сергій залишився без свого напарника Вадима Юзепчука, який підписав контракт з німецьким гонщиком Willi Liebl і бере участь в чемпіонатах Франції, Чехії, а також у чемпіонаті світу. На цих змаганнях Сергій виступав у парі з Романом Соколом.

Поїхати на ці змагання прийняв рішення менеджер команди Василь Юзепчук:
- Як усім відомо, будь-яка гонка заміняє 10 тренувань. Це буде гарне тренування перед стартом у чемпіонаті України.





У першому заїзді у Сергія погано вийшов старт і він поїхав замикаючим, але доклавши максимум зусиль, йому вдалося фінішувати другим. Це вельми непоганий результат.

- Мені варто більше на тренуваннях працювати над стартом, - наголошує рівненський спорсмен Сергій Юзепчук. - Я дуже задоволений технікою, мотоцикл був дуже добре підготовлений і це дало мені можливість приїхати другим.

У другому заїзді Сергій стартував на четвертій позиції і фінішував на тому ж місці.



- Я дуже задоволений гонкою, у мене невеликий досвід, щоб їхати першим. але я буду робити все можливе і неможливе, щоб у майбутньому бути лідером. Хочу подякувати своєму батьку за його підтримку, а також корпорацію АМV та її Директора Романа Олеговича з їх допомогою нашій команді легше досягти високих результатів.

За підсумками двох заїздів екіпажів Юзепчук - Сокіл завоював почесне друге місце.





На правах реклами