Ми у Facebook
12.04.2012, 16:16

"Від і До" на пивзаводі цілодобово вже не працює. Те ж чекає і "Сільпо" біля автовокзалу?

Члени міськвиконкому посперечалися через три великі торгові точки у Рівному.
Гастроному "Від і До" обмежили режим роботи до 23 години. Таке рішення прийняли члени міськвиконкому 10 квітня.

Причиною такого рішення стали численні скарги мешканців навколишніх будинків на антисанітарію, яку створюють відвідувачі гастроному.

Заступник начальника міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Валентина Кухарець констатувала, що власник гастроному, приватний підприємець Андрій Писарчук особливо не заперечував проти цього.

Більше того, його зобов’язали проводити щоденне прибирання прилеглої території та сходів з вулиці Соборної до вулиці Пересопницької.

А от прохання власників супермаркету "Вопак" на Київській, 10 - дозволити цілодобовий режим роботи - члени міськвиконкому не задовольнили. Навіть за умови заборони продажу алкогольних напоїв у період з 22 години до 8 ранку.

Як зауважив начальник Рівненського міськвідділу УМВС України в Рівненській області полковник міліції Петро Єзгор, у тому районі складна криміногенна ситуація та часті випадки порушення громадського порядку.

Примітно, що за словами пана Єзгора, не краща ситуація і в районі супермаркету "Сільпо", що поряд з автовокзалом. Однак заклад все одно працює цілодобово. Ба, там і алкоголь цілодобово продають.

Тож на міськвиконкомі вирішили детальніше з'ясувати, чи є доцільність "Сільпо" працювати день і ніч, чи варто їм заборонити реалізацію алкогольних напоїв з 22 години.





На правах реклами