Ми у Facebook
12.04.2012, 16:00

Замовляйте безкоштовні вітання у новому рівненському глянцевому журналі!

У травні в Рівному побачить світ перший номер нового повнокольорового глянцевого журналу “Вітаємо”! З нагоди появи у Рівному нового видання редакція проводить акцію — до 25 квітня вітання приймаються безкоштовно!
Журнал “Вітаємо” допомагатиме рівнянам вітати один одного - з днем народження і одруженням, народженням дитини і ювілеєм сімейного життя, а також — із річницею заснування фірми, відкриттям нового магазину, державними, релігійними, професійними та неофіційними святами... Привід сказати гарні слова людині або ж висловити добрі побажання фірмі, закладу чи підприємству — знайти можна завжди! А журнал “Вітаємо” допоможе рівнянам у цьому!

Журнал “Вітаємо” матиме зручний компактний формат, приємні на дотик і для перегляду повнокольорові глянцеві сторінки, а головне — він матиме добру, позитивну спрямованість! Ми допоможемо вам підібрати подарунки для близьких вам людей, зорієнтуємо у святкових традиціях, розповідатимемо про щасливі рівненські сім'ї — одне слово, створюватимемо навколо вас, наших читачів, своєрідну територію добра!

Замовити безкоштовне вітання у журналі

Розповсюджуватиметься журнал “Вітаємо” безкоштовно разом із газетою “ОГО”, а також через кіоски з продажу преси.

Отже, якщо ви хочете привітати близьких, знайомих друзів зі святами, скористайтесь акцією - до 25 квітня привітати БЕЗКОШТОВНО!

Вітання можна подати за адресою: м.Рівне, вул.Шкільна, 2, редакція “ОГО”, пункт прийому оголошень. Довідки за телефонами (0362) 62-57-00, (067) 985-46-49.





На правах реклами