Ми у Facebook
15.04.2012, 09:13

На Рівненщині на Великдень буде тепла погода

Український гідрометеорологічний центр прогнозує теплу погоду без опадів на Великдень, 15 квітня. Про це повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.
"На великодні свята ми очікуємо дуже хорошу погоду на всій території Україні, це погода переважно без опадів", - сказав він.

За словами Кульбіди, температура повітря на Пасху в ранкові години буде становити від +4 до +9 драдусів, вдень - +13 ... +18 градусів.

Підвищення температури в Україні в цілому можна очікувати з 12 квітня.

"На початку тижня на правобережній Україні очікуються опади - мокрий сніг і дощ. Температура на заході складе 3-8 тепла, на сході - 12-17. У центральних областях України очікуються середні показники температури", - сказав головний синоптик країни.

Зокрема на Рівненщині 10-11 квітня температурний максимум вдень сягне +7...+10 градусів. А вже з 12 квітня прийде потепління.

Кульбіда зазначив, що для середньостатистичних показників квітня погода, яка зберігається протягом останніх днів, аномально холодна. 10-11 квітня зниження температури можна очікувати на сході - від 0 до 3 градусів морозу. Але вже на наступний день потеплішає.

"Із 12 по 20 квітня температура в цілому буде зростати. Спочатку буде десь 6-11 градусів тепла, 13 квітня - 13-18 тепла, а 18-19 квітня потеплішає до 19-24 градусів. Тобто в Україну повертається потепління", - зазначив він.

За словами Кульбіди, опадів у цей період буде небагато, тільки 16-18 квітня по всій території Україні йтимуть інтенсивні дощі.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Україну чекають ще дві хвилі похолодання
В Україну весняне тепло має прийти після 15 березня
Бабак Тимко напророкував українцям ранню і довгу весну





На правах реклами