Ми у Facebook
18.04.2012, 13:28

За крадіжку та продаж телефона подружжя рівненчан може сісти за ґрати на три роки

"Невстановлені особи вкрали мобільний телефон прямо з власного будинку", — заяву такого змісту лишила у райвідділі 57-річна Ніна, жителька села Кораблище Млинівського району. У міліції заяву розглянули, вирахувавши і телефон, і зловмисників.
У лютому до Ніни завітала її 27-річна односельчанка Наталія. Жінки обмінялись сільськими новинами та плітками. Після розмови Наталя пішла додому, прихопивши з собою телефон господині.

Вдома жінка показала мобілку своєму 24-річному благовірному та надійно заховала викрадену річ. Пізніше до оселі Наталії прийшов чоловік Ніни та звинуватив 27-річну односельчанку у крадіжці. Вочевидь, совість Наталі дала про себе знати і згодом вона попросила Андрія повернути телефон. Однак той вирішив ситуацію по-своєму: за 90 гривень продав викрадений «Самсунг» у Млинові.

— За цим фактом порушено одразу дві кримінальні справи: стосовно Наталії за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає позбавлення волі на строк до трьох років, — повідомив заступник начальника Млинівського РВ УМВС — начальник міліції громадської безпеки Олександр Михальчук. — Стосовно ж Андрія порушено кримінальну справу за статтею 198 Кримінального кодексу України (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом). Покаранням за вчинення передбачених зазначеною статтею дій — позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.





На правах реклами