Ми у Facebook
19.04.2012, 09:18

Діти зірок грубіянять у мережі і б'ються з перехожими [+Фото]

Папараці зовсім не обов'язково нині стежити за особистим життям знаменитостей. Частенько діти зірок самі викладають у соцмережі те, що їхні батьки воліли б приховати.
Дочка Заворотнюк сфотографувалася в білизні

Фото twitter.com
Фото twitter.com


17-річна дочка Анастасії Заворотнюк, Анна, виклала свої відверті фото у себе в блозі, поцікавившись у інтернет-користувачів: "Як вам моя фігурка?". Не очікуючи, що це викличе бурхливу реакцію у користувачів, Аня, через кілька днів поспішила виправдатися, мовляв, це не вона зображена на фото. Хоча потім сама ж заявила: "Мама мене захищає, але вперше, коли вона побачила фото в нижній білизні, мені було непереливки. Мама в гніві!". Взагалі Анна, незважаючи на свій вік, уже щосили живе світським життям. "Сьогодні вночі відривалися в клубі, я була в нуль! Люди, не мішайте горілку і бьорн!" - ділиться дівчина досвідом.

Сергій Бондарчук побився на "Кінотаврі"



20-річний син Федора Бондарчука, Сергій, своє прізвище ганьбить із завидною регулярністю. Його вже тричі ловили папараці, коли він, будучи п'яним, влаштовував мордобій. Останній випадок стався на минулому "Кінотаврі", коли він кинувся на незнайомця. Нібито йому тоді не сподобалося, як той подивився на його супутницю, актрису Агнію Дітковскіте.

11-річна Брежнєва хамить у мережі



Старша дочка співачки Віри Брежнєвої, 11-річна Соня, незважаючи на вік, активний користувач соціальних мереж. Дівчинка викладає у себе на сторінці фото не тільки з сім'єю, а й з "дорослих вечірок" (наприклад, фотографії з казино), а також, де вона позує з нафарбованими губами. Причому, коли друзі Соні дозволили собі зауважити, що їй ще рано користуватися косметикою, вона грубо їх обірвала: "Ви ідіоти, - це спецефект такий", - заявила 11-річна дочка Брежнєвої.

Іван Макаревич затягується косяком

Фото vkontakte.ru
Фото vkontakte.ru


24-річний Іван, як і його зоряний батько Андрій Макаревич, теж ласий на шкідливі звички. Тільки якщо старший Макаревич воліє балуватися алкоголем, то Іван - травичкою, стверджують російські ЗМІ. У себе в блозі Іван також часто викладає фото з вечірок, де явно перебуває в легкому угарі.

Повалій довів маму до істерики



Син співачки Таїсії Повалій, 28-річний Денис, зізнався нам, що, коли його знаменита мама дізналася про те, що він публічно оголосив про свою нетрадиційну орієнтацію, з нею трапилася істерика. "Вона навіть плакала, - каже хлопець. - Хоча потім я пояснив їй, що це був піар-хід, але мама все одно довго на мене ображалася".

Мадонна покарала 15-річну дочку за куріння



У порівнянні з вітчизняними зірками, у голлівудських - ще більше проблем зі своїми чадами. Мабуть, тому що самі селебрітіс - часті гості реабілітаційних центрів. Так, буквально днями відзначилася 15-річна дочка Мадонни - Лурдес. Папараці застукали дівчину з сигаретою, коли та розгулювала зі своїми друзями по центру Нью-Йорка. Після опублікованих фото зоряна мама не на жарт розлютилася і покарала дочку - не взявши її в своє світове турне, яке стартує вже в травні цього року (нагадаємо, концерт у Києві пройде 4 серпня, квитки - 900-13 000 грн). Втім, для Лурдес це далеко не перший "нікотиновий" досвід. Одного разу вона зізналася мамі, що вперше спробувала курити ще в 12 років. У свою чергу Мадонна пообіцяла дочці матеріальну винагороду, якщо та відмовиться від цієї гидоти. Але чи то сума виявилася маленькою, то чи Лурдес не вистачило сили волі.

Дочка Шер стала чоловіком



Не вдалося вплинути на свою дочку і співачці Шер. Коли її 41-річна дочка Честіті Боно змінила стать і офіційно стала чоловіком на ім'я Чез Боно, Шер рік з неї (точніше, вже з ним) не розмовляла. Проте дитя прекрасно почуває себе в тілі бородатого чоловіка і виступає за права нетрадиціоналів.





На правах реклами