Ми у Facebook
20.04.2012, 15:45

Портал OGO.ua відкриває нову рубрику: "ОГО" - 20 років"

Менше, ніж півроку залишилось до 20-річного ювілею газети "ОГО".
Перший номер газети побачив світ 2 жовтня 1992 року. Нині нам є що пригадати, адже за ці два десятиліття "ОГО" пройшла шлях від першої у Рівному газети приватних оголошень до впливового обласного інформаційно-рекламного тижневика.

А головне - ми ставали на ноги як газета, набирались досвіду, вчились на власних і чужих помилках і ставали впевненішими та успішнішими разом із нашими читачами, кожен із яких упродовж цих двох десятиріч по-своєму шукав і знаходив власне місце у нових економічних та суспільних реаліях незалежної України.

У "ювілейній" рубриці ми розповідатимемо про різноманітні заходи, які відбуваються і ще відбуватимуться на Рівненщині до 20-річного ювілею "ОГО".

А також - пригадаємо деякі цікаві та маловідомі сторінки історії "ОГО", які є нашою спільною історією - історією газети та її читачів, новітньою історією нашого міста та області.

До речі, заходи до 20-річчя "ОГО" вже розпочались - змаганнями Кубка "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу".

Кубок "Бізнес-ліги "ОГО": група "Б" залишилась без фаворита
Кубок "Бізнес-ліги "ОГО": без втрат лише 4 команди [+Фото]



На черзі - нові проекти, нові задуми до ювілею "ОГО". Реалізовувати їх ми будемо спільно з вами, нашими читачами, враховуючи ваші побажання та поради, запрошуючи вас до обговорення! Отож, слідкуйте за нашою новою рубрикою!





На правах реклами