Ми у Facebook
23.04.2012, 12:53

Рівнянка стала найпопулярнішою моделлю Українського тижня моди [+Фото]

Юна модель агентства "Панна" Соломія Згода користувалася величезною популярністю у дизайнерів на Українському тижні моди. А перед тим 15-річна рівнянка здобула схвальні відгуки і на Нью-Йоркському тижні моди.
Модельну кар'єру Соломія розпочала лише рік тому. Дівчина навіть не встигла завершити навчання у школі моделей "Панна", як її запросили до участі в Ukraine Fashion Week.



Пізніше дівчину помітили і представники всеукраїнських та міжнародних агентств моделей та запросили на Нью-Йоркський тиждень моди. Тут Соломія взяла участь у показах одягу 11 дизайнерів та відкривала тиждень моди. Втім, після повернення дівчина занурилась в українську моду.



У Ukraine Fashion Week-2012-2013 українські та закордонні дизайнери мало не бились за можливість залучити дівчину до показів одягу. Так, Соломія дефілювала у вбранні від Andre Tan, POUSTOVIT, OLDSCHOOL (Чехія), Maria Gambina (Португалія), Artem Klimchuk, Bevza, Christiano Burani, Burenina, Elise Kim (Нідерланди), Кamenskaya-Kononova, Litkovskaja.



- Коли розпочинала співпрацю з директором агентства "Панна" Вікторією Дембіцькою, то не сподівалась, що успіх прийде так скоро, - зізналась Соломія Згода. - Зараз вільного часу практично немає, адже участь у показах мод доводиться поєднувати з навчанням у школі.





Зараз в активі Соломії вже зйомки у журналах "Сезони моди", "ELLE", "Marie Сlaire". Її обличчя можна побачити на білбордах Києва, де дівчина рекламує відомі бренди. Цьогорічний Ukraine Fashion Week став для Соломії вже третім поспіль. Разом з нею у показах брала участь постійна учасниця тижня моди, "Міс Рівненщина-2010", Княгиня України Дарина Сачук.















На правах реклами