Ми у Facebook
01.05.2012, 10:48

На Рівненщині медичний працівник приторговував наркотиками

Нещодавно працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області під час оперативної закупки затримали медичного працівника одного із лікувальних закладів Дубенщини. Чоловік приторговував таблетками метадолу, що використовуються при лікуванні наркозалежних по програмі замісної підтримуючої терапії.
Як стало відомо співробітникам міліції, 24-річний Микола, маючи доступ до підоблікових лікарських засобів, вирішив незаконно їх збувати. Та молодик навіть не міг припустити, що на заплановану зустріч прийдуть разом з покупцями працівники міліції.

Як повідомили з сектору зв’язків з громадськістю УМВС, оперативну закупку було проведено у два етапи. Першого разу чоловік за триста гривень збув три таблетки метадолу. Вже за кілька днів він продав дві пігулки, по сотні за кожну і відразу ж на місці був затриманий працівниками міліції.

— За статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних речовин) порушено дві кримінальні справи, — зазначив в.о. начальника ВБНОН УМВС України в Рівненській області В’ячеслав Кузик. — Хоча чоловік в поле зору правоохоронців потрапив уперше, йому тепер загрожує позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.

Під час проведеної перевірки в закладі охорони здоров’я співробітники міліції виявили ряд порушень, які допускали медики при видачі препаратів. А сам Микола здобував пігулки, не додаючи їх в повному обсязі пацієнтам.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
СБУ на Рівненщині затримала працівника виправної колонії, який постачав засудженим наркотики
У Рівному порушили дев`ять кримінальних справ проти наркоторговців





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ