Ми у Facebook
01.05.2012, 14:04

Рівнянка - у вісімці найкрасивіших "Королев України-2012" [+Фото]

25 квітня у Національній опері України відбувся фінал телеконкурсу краси "Королева України-2012". За рішенням журі проекту рівнянка, модель агенства "Панна" Лілія Боць увійшла до вісімки найкращих учасниць та виборола титули Queen of Lise Charnel та "Королева телеглядацьких симпатій".
Цьогорічний конкурс "Королева України-2012" знову відбудеться у телевізійному форматі реаліті-шоу на Першому національному. Півфінальному відбору в Криму передувало декілька етапів кастингу, де організатори відсіяли кілька сотень дівчат з усієї України.



У підсумку 33 кращі учасниці поїхали на півфінальний відбір шоу у Крим. Серед них - дві рівненські моделі агентства "Панна" Софія Драганчук та Лілія Боць. Мешканка Гощі Лілія БОЦЬ - одна з найвідоміших рівненських моделей, багаторазова учасниця Ukrainian Fashion week, учасниця показів у Мілані, Парижі, Москві та Токіо, а костопільчанка Софія ДРАГАНЧУК - володарка титулів "Міс Профтехосвітяночка", "1 віце-міс БодіАрт".



Софія та Лілія потрапили до фіналу конкурсу, підготовка до якого тривала понад 10 днів у турецькій Анталії. Фото та відеозйомки проекту, а також репетиції відбувались на базі сучасного готельного комплексу Mardan Palace.



- Підготовка конкурсу фактично тривала декілька місяців. Ми не тільки побували у різних країнах, а й виконували різноманітні завдання, які стосувались екології та блогодійності, - розповіла Софія Драганчук. - Звісно, найвідовідальнішими були репетиції дефіле з професійними хореографами, а також зйомки у найкращих фотографів та відеооператорів.



А фінальне шоу проекту відбулось 25 квітня Національній опері України. Дівчата постали перед глядачами у декількох оригінальних виходах. Не обійшлося й без традиційного конкурсу купальників. Позмагались у ерудиції дівчата під час конкурсу запитань від ведучого конкурсу Тимура Мірошниченка.



- Раніше брала участь тільки у показах мод, а "Королева України" стала першим конкурсом в моєму житті, - зізналась Лілія Боць. - Тому страшенно хвилювалась. Дуже вдячна за підтримку всім. Адже рівняни підтримували мене у Інтернет та смс-голосуванні.



У Підсумку Лілія у війшла до вісімки кращих, та виборола титули Queen of Lise Charnel та "Королева телеглядацьких симпатій".



Телеверсію конкурсу невдовзі можна буде переглянути в ефірі Першого національного.





Лілія Боць з сином Таісії Повалій - Денисом
Лілія Боць з сином Таісії Повалій - Денисом







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ