Ми у Facebook
04.05.2012, 13:47

Вітаємо рівненський журнал “Вітаємо!” з виходом першого номера!

У Рівному побачив світ перший номер нового повнокольорового глянцевого журналу “Вітаємо!”. Відтепер він виходитиме щомісяця, а вітання для розміщення у червневому номері вже приймають у редакції “ОГО”!
- Назва нашого журналу говорить сама за себе: на його сторінках основне місце займають саме вітання - теплі, щирі вітання рівнянам і від рівнян з нагоди важливих подій та приємних моментів, - розповідає редактор “Вітаємо!” Катерина Савич. - Це можуть бути і події особистого, сімейного життя - день народження, весілля, ювілей, народження дитини тощо — і досягнення професійні, бізнесові: відкриття нового магазину, річниця фірми, ювілей підприємства. На сторінках нового рівненського глянцю ви знайдете чимало корисної, пізнавальної інформації про державні, релігійні, професійні та неофіційні свята, про відкриття та досягнення українців. Кожного номеру ми будемо знайомити вас з відомими рівненськими сім’ями, які розкажуть про свої секрети щасливого сімейного життя. Редакція журналу щиро прагне, аби ваші добрі слова та наміри знайшли свого адресата і ще на одну вдячну посмішку у світі стало більше!

У першому номері журналу “Вітаємо!” читачі, зокрема, дізнаються про секрети сімейного щастя Олега Осуховського, познайомляться з фіналістками конкурсу для майбутніх матусь “Пузата мама”, прочитають смачні рецепти від лідера гурту “Ot vinta” Юрія Журавля — і отримають ще чимало цікавої та корисної інформації!

На сторінках журналу "Вітаємо!" - вітання програмі "Чоловічі розваги" з черговою річницею в ефірі телеканалу "Рівне 1"!
На сторінках журналу "Вітаємо!" - вітання програмі "Чоловічі розваги" з черговою річницею в ефірі телеканалу "Рівне 1"!


Журнал “Вітаємо” має зручний компактний формат, приємні на дотик і для перегляду повнокольорові глянцеві сторінки, а головне — добру, позитивну спрямованість! Виходитиме він щомісяця, а розповсюджуватиметься - безкоштовно разом із газетою “ОГО”, а також через кіоски з продажу преси.

У журналі "Вітаємо!" гармонійно поєднуються інформаційні матеріали - і вітання рівнянам і від рівнян
У журналі "Вітаємо!" гармонійно поєднуються інформаційні матеріали - і вітання рівнянам і від рівнян


Вітання до другого, червневого, номеру журналу “Вітаємо!” вже приймаються! Подати їх можна за адресою: м.Рівне, вул. Шкільна, 2, редакція “ОГО”, пункт прийому оголошень. Довідки за телефонами: (0362) 62-57-00, (067) 985-46-49, (097) 892-853-7.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ