Ми у Facebook
05.05.2012, 14:33

У Рівному вагітні дебютували на фотовиставці найбільших світлин [+Фото]

Відкриття фотовиставки конкурсу для вагітних "Пузата мама" відбулось у Рівному. На світлинах розміром у зріст людини постали найкращі вагітні матусі Рівненщини. Переглянути креативні світлини можна у галереї "У фарватері істин" (ТРЦ "Злата Плаза", 2 поверх").
Фотовиставка стала частиною цьогорічного конкурсу "Пузата мама", який відбувається на Рівненщині вже вдруге. Організатори відібрали 10 найкращих вагітних краю, які стали фіналістками проекту. Для них вже провели низку тренінгів та майстер-класів, а також сімейне свято "Олімпіада зі знання мови немовлят". Проте найцікавішим етапом стали фотосесії. На створення унікальних образів разом з учасницями працювали фотографи студії "У фарватері істин".



- Для кожної учасниці всі разом створювали і унікальний образ, який увібрав професію учасниці, її хобі, побажання майбутньому малюку, - зауважив фотохудожник проекту Олександр Харват.
Доповнив образ і ексклюзивний розпис животиків вагітних від візажистів Ольги Гурської та Тетяни Герасименко.



Результат спільної праці презентували 4 травня у галереї "У фарватері істин". Вперше рівненська виставка складається з 10 велетенських світлин. Їх героїні – "пузаті мами".



— Дуже цікаво було попрацювати з кращими професіоналами Рівного. Самі фотосесії пройшли у чудовій атмосфері. Ми не тільки не втомлювались, а й весело і корисно провели час, — зізналась учасниця конкурсу Віра Макрушина. — Тому на результат чекали з нетерпінням.



Підтримали проект і спонсори. Зокрема постійний меценат "Пузатої мама", лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Рівненщині, депутат обласної ради Олег Осуховський:

— Це чудовий і унікальний проект. Він допомагає жінкам корисно проводити час, обмінювати досвідом, відчувати себе модними і красивими. Тим паче організатори постійно вигадують нові родзинки, що привертають увагу більшості мешканців міста та області.



Попереду в фіналісток проекту тренінги, майстер-класи та постановка дефіле від директора агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької. А фінал конкурсу відбудеться 15 травня в Fashion Cafе-Bar (ТРЦ "Чайка). Його організатори планують провести у стилі джаз.












На правах реклами