Ми у Facebook
08.05.2012, 14:15

У Рівному завершилась благодійна акція "Серце до серця" [+Фото]

Благодійним концертом завершилась у Рівному VII Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця", що тривала із 16 квітня по 6 травня. Кошти, зібрані під час акції, будуть спрямовані на придбання інсулінових помп для дітей хворих на цукровий діабет.
Упродовж акції організатори встановлювали скриньки у закладах освіти, культури, торгівлі, а також збирали кошти під час проведення різноманітних масових заходів. До проведення акції активно долучилися громадські організації Рівного, комерційні структури, небайдужі підприємці та представники міської та обласної влади.



В останні дні акції більше сотні волонтерів фонду "Серце до серця" вийшли зі скриньками на вулиці Рівного та міст області, аби кожен перехожий міг зробити свій невеличкий внесок у допомогу хворим дітям.



За гроші, кинуті у скриньку, люди отримували символічне серце-наклейку.



Окрім збору коштів, організатори акції ініціювали "Сердечну ходу", що стартувала із трьох різних точок міста. Зустрілись колони волонтерів біля ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" й провели символічний флеш-моб, утворивши собою величезне серце.



Продовжилася акція благодійним концертом, що відбувся у парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка. У ньому із піснями й театралізованими виставами взяли участь студенти рівненських ВНЗ та творчі колективи Рівного.



Окрім концерту у парку Шевченка можна було безкоштовно сфотографуватися із символічним серцем від ГО "Тато-клуб РВ", поміряти тиск та перевірити рівень цукру в крові у спеціальній медичній палатці та придбати монети, значки й магніти із символікою акції.



— Усі ці заходи були спрямовані на привернення уваги громадськості до акції та пропаганду благодійництва та волонтерства, — говорить координатор проведення акції "Серце до серця" на Рівненщині Костянтин Беседюк. — Загалом результатами акції я задоволений, оскільки вдалося зробити практично все, що запланували. Основне досягнення — активно запрацювали в інших містах області, в усіх районах, чого не було торік.



В останній день акції лише у Рівному волонтерам вдалося зібрати 8 тисяч гривень. За словами Костянтина Беседюка, на остаточні підсумки акції можна буде очікувати трішки згодом.











Інші статті до теми:

У Рівному стартувала благодійна акція “Серце до серця”
У Рівному вчергове відбудеться благодійна акція “Серце до серця”





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини