Ми у Facebook
08.05.2012, 19:38

Обираємо “Народного журналіста”!

Починаємо другий етап конкурсу учнівських творчих робіт “Я — журналіст!”. Він відбуватиметься у онлайн-режимі — у розділі “Я — журналіст!” ми публікуватимемо роботи учасників. Автор роботи, яка отримає найбільшу кількість позитивних коментарів, отримає відзнаку у номінації “Народний журналіст”!
Нагадаємо, що конкурс “Я — журналіст!” цьогоріч відбувся вже вчетверте. Нинішній конкурс вийшов наймасштабнішим із кількістю робіт (загалом їх надійшло 234!), і за географією учасників — заочне змагання юних журналістів охопило три області: Рівненську, Волинську та Хмельницьку!

За умовами конкурсу, його учасники повинні були підготувати творчу роботу на одну із двох тем - “Цікаве — поруч” (про цікаву людину або місце у своєму регіоні) або “Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті?”. До твору кожен учасник додавав есе на тему “Чим приваблює мене професія журналіста?”.

Нещодавно, 5 квітня, у стінах Національного університету “Острозька академія” відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу “Я — журналіст!”. Нині ж ми розпочинаємо його другий етап — у онлайн-режимі! Більшу частину конкурсних робіт (перевага буде надана тим із них, що надійшли до редакції в електронному варіанті) до кінця травня ми плануємо розмістити для ознайомлення, обговорення і коментування у тематичному розділі “Я — журналіст!” на порталі OGO.ua. Авторів матеріалів, які отримають найбільшу кількість позитивних коментарів, буде відзначено у спеціальній номінації - “Народний журналіст”.

Переможці та лауреати конкурсу “Я — журналіст!”

Отож, заходьте до розділу “Я — журналіст!” - і знайомтесь із роботами наших конкурсантів! І не просто знайомтесь, а обговорюйте, коментуйте їх — аби наші юні автори почули оцінку власної праці, зауваження, побажання та заохочення!

Читати і обговорювати роботи учасників

Ваша активна участь у коментуванні матеріалів допоможе комусь із учасників конкурсу отримати ще одну, нехай і невеличку, але перемогу — а відтак, можливо, отримати більше впевненості у власних силах, у власному таланті, у власному виборі на користь журналістики!

Список учасників конкурсу "Я - журналіст!", роботи яких було допущено до розгляду

Читати і обговорювати роботи учасників





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ