Ми у Facebook
10.05.2012, 12:22

У Рівному на День Перемоги вбили ветерана

Вранці 9 травня до чергового УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення про те, що у власному помешканні в м.Рівне виявлено мертвим 86-річного чоловіка — ветерана Великої Вітчизняної війни.
При огляді місці події слідчо-оперативною групою з числа працівників прокуратури та міліції встановлено, що чоловік помер внаслідок нанесення йому численних тілесних ушкоджень.

Про це OGO.ua повідомили з прес-служби прокуратури області.

Слідчим відділом Рівненського МВ УМВСУ в Рівненській області за цим фактом 09.05.2012 порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Прокуратурою області взято на контроль хід розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом смерті ветерана Великої Вітчизняної війни.

У кримінальній справі призначені судово-медичні експертизи, проводяться першочергові слідчі дії для встановлення особи, що скоїла злочин. Прокуратурою області хід розслідування вказаної кримінальної справи взято на контроль.





На правах реклами