Ми у Facebook
11.05.2012, 10:26

Любко Дереш розповідатиме у Рівному про "Голову Якова"

16 травня відомий український письменник Любко Дереш проведе творчу зустріч зі своїми рівненськими шанувальниками на запрошення активістів молодіжної організації "Література.rv".
На зустрічі Дереш презентуватиме свою нову книгу “Голова Якова”. Також автор зачитає уривки з інших книг і відповість на запитання глядачів. Після заходу відбудеться автограф-сесія та можна буде придбати його книгу.

- Ви кажете, "Любко Дереш"?.. А що ви про нього знаєте? З новин, з афіш, із рецензій, із краєм вуха спійманих розмов, із власного читацького досвіду... Автор, про якого колись говорили всі. А зараз? Завіса таємничості і містичні чутки. - розповідає координатор зустрічі Марк Оплачко. - Результат кропіткої п'ятирічної роботи автора - "Голова Якова" — алхімічна комедія. Однак жодна стаття в Інтернеті не скаже стільки про книгу, скільки сам Дереш. Саме тому ми й чекаємо любителів його творчості 16 травня у приміщенні молодіжного експериментального театру ”МЕТР” (Соборна, 14 а (з двору, за "Сієстою").

Початок: 16 травня о 18:30.



Вартість квитка 20 грн, продаж - до 15 травня.

Придбати: (093) 529-47-34, Макс (можна телефонувати в будь-який час дня і ночі).



Організатор заходу: молодіжна організація “Література.rv”. Партнери: Молодіжна платформа «Яскраво», громадська молодіжна формація “МЕТР”.





На правах реклами