Ми у Facebook
11.05.2012, 11:04

У Рівному пролунав достроковий останній дзвінок [Фото+Відео]

Рівненські випускники сьогодні востаннє відвідають шкільні уроки. У зв'язку з проведенням в Україні Євро-2012 свято Останнього дзвінка у школах міста пройшло 11 травня. Міський голова Рівного Володимир Хомко провів його із школярами школи-ліцею №2.
Очільник міста не тільки привітав випускників зі святом, а й відзначив свій маленький ювілей. Майже 40 років тому Володимир Хомко закінчував школу.


Більше фото з останнього дзвінка у фотогалереї.





— Це один із найвизначніших днів у вашому житті. Адже попереду доросле життя, — звернувся до випускників міський голова Володимир Хомко. — Зараз вам доведеться приймати важливі рішення, обирати професію. Саме від вашого рішення залежить ваша доля, доля міста, доля країни. І у ваших руках і моє майбутнє, адже ви будете будувати європейську Україну.



Більше фото з останнього дзвінка у фотогалереї.

Привітав зі святом випускників і начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому, депутат Рівнеради Василь Харковець, а також керуючий справами міськвиконкому Святослав Власюк. Проте найбільше теплих слів почули школярі від свого наставника директора школи-ліцею №2 Андрія Нагорного:

— Ми пройшли разом не одне випробування. Разом з нами ви вчились і зростали. Здобували свої маленькі і великі перемоги у навчанні, спорті, житті.



Більше фото з останнього дзвінка у фотогалереї.

Привітали випускників педагоги та батьки. А вже колишні школярі дарували їм квіти, посмішки та сльози щастя.





На правах реклами