Ми у Facebook
15.05.2012, 11:25

На Ковзанку у центрі Рівного – з друзями дешевше!

Початок літа - пора відпусток, канікул, час потужного відпочинку, час, коли варто задуматись, де здорово і незабутньо провести час з друзями або сім’єю.
Чудово, коли є можливість виїхати за місто і відпочити гарною компанією в лісі біля дружнього вогнища чи похлюпатися у прозорих водоймах. Проте немає приводу сумувати, якщо на вихідні залишаєшся в місті, адже Рівне сьогодні пропонує чимало веселих розваг для містян.

От, наприклад, Ковзанка – самісінький центр міста та поєднує в собі драйвову і корисну розвагу, веселий сімейний відпочинок, можливість знайти нових друзів, адже майдан Короленка – місце, де завжди повно цікавої та неординарної молоді.

Приємним фактом є те, що на Ковзанці немає сеансів як таких. Якщо ти зайшов на каткове поле, то можеш ковзатися досхочу, хоч цілий день.

До речі, з 15 травня до 15 червня на Ковзанці проходить акція, яка дозволяє заощадити, нічого не втративши у якості відпочинку. За її умовами купони, які є у вільному доступі в інтернет-мережі (на сайті ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА"), в газеті "ОГО" та в "Рівненській газеті", можна роздрукувати чи вирізати та використати як прохідний документ на каткове поле.

Щоб купон був дійсним, його треба пред’явити разом із невикористаним квитком на Ковзанку, тобто вдвох з другом можна покататись, придбавши лише 1 квиток. Словом, з друзями дешевше і веселіше!

Зручно також те, що по сусідству з Ковзанкою ЗЛАТА – не просто торговельний центр, а місце, де можна знайти ексклюзивні та наймодніші товари і чудово відпочити.

Днями у ЗЛАТІ відкривається ряд нових мережевих магазинів: Reserved, Respect, Спортландія, 75В, К-маркет з величезним вибором молодіжних, модних і брендових речей. Планується незабаром і відкриття нових закладів громадського харчування: кафе-піцерії швидкого обслуговування New-York-Street-Pizza та ресторану швидкого харчування мережі McDonald's.

Отож, чудово провести вихідні можна й у центрі Рівного. На одному тільки майдані Короленка – і розваги, і відпочинок, і покупки. Яскравого Вам літа та кольорових вражень!





На правах реклами