Ми у Facebook
18.05.2012, 16:08

На секретаря Ужгородської міськради Віктора Щадея напали двоє у масках

У четвер, 17 травня, близько 22.40 було вчинено напад на секретаря Ужгородської міської ради Віктора Щадея. Невідомі підстерегли політика біля під'їзду та накинулися на нього, коли той повертався додому.
Як розповів у телефонній розмові сам потерпілий, коли він повертався додому, біля під'їзду на нього напали двоє невідомих у масках, повалили його на землю та почали бити ногами.

Фактично врятував від нападників політика сусід, який повертаючись додому, сполохав нападників і ті втекли. У ці хвилини Віктор Щадей чекає на приїзд міліції, яку сам же і викликав. За його словами, ушкодження незначні - лише сильний біль голови та руки.

Наразі потерпілий знаходиться у хірургічному відділені міської лікарні: у нього - щонайменше струс мозку та пошкодження середньої важкості. За словами лікарів, якби потерпілий не прикрив голову руками, пошкодження могли бути і значно важчими.

Напад на себе Віктор Щадей пов'язує з професійною діяльністю, зокрема боротьбою з незаконними забудовниками та махінаціями з відчуженням міського майна.

Інші статті до теми:
Невідомі в масках пограбували рівненського пластичного хірурга [ОНОВЛЕНО]





На правах реклами