Ми у Facebook
21.05.2012, 14:16

Поетеса з прокуратури презентувала рівненським студентам "Світ у долонях"

Днями студенти спеціальностей "Журналістика", "Українська філологія" та "Літературна творчість" Національного університету "Острозька академія" зустрілись із молодою рівненською поетесою Валентиною Люліч.
29-річна авторка розповіла спудеям про перші проби пера, улюблених письменників та натхнення, яке черпає з навколишнього світу. "Тремкий світ закоханого серця, переживання любові як екзистенції", - так охарактеризувала Валентина Люліч основні мотиви своєї першої збірки "Світ у долонях", яку вона презентувала на зустрічі в Острозі.

Валентина Люліч працює у Рівненській обласній прокуратурі. "Робота не жіноча, проте поезія дозволяє залишатися жінкою," - зізнається поетеса.

Валентина Люліч публікувалась у літературно-художніх журналах "Склянка часу" та "Дніпро". Вона є дипломантом Першого Міжнародного літературного конкурсу імені поета і філософа Платона Кускова і лауреатом Рівненської обласної літературної премії імені Михайла Дубова. Член літературного об'єднання "Радосинь".

Зустріч із молодою авторкою перетворилась на своєрідний поетичний діалог: студенти продемонстрували гості власні літературні здібності, прочитавши вірші зі своїх збірок.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ