Ми у Facebook
22.05.2012, 13:41

У виправній колонії на Рівненщині влаштували байк-шоу

Дев'ять потужних байків нещодавно потрапили на територію Дубенської виховної колонії для неповнолітніх. Так члени Дубенської громадської організації "Байкер-клуб "Залізні крила" презентували власне байк-шоу для вихованців виправної установи.
Президент клубу Козак (Мишко) розповів вихованцям колонії про ідеологію байкерської субкультури, основи якої — чесність, підтримка і відповідальність за свої дії:

— У будь-якій точці нашої країни мене радо зустрінуть мої однодумці. Навіть якщо до того ми не були знайомі. У нас немає місця для брехні, зради та злочинів, ми за чесне та вільне життя.

Під час спілкування із засудженими байкери неодноразово наголошували, що мотоцикл і алкоголь чи наркотики — несумісні. Адже на дорозі ти відповідаєш не лише за своє життя, а й життя інших.

— Мотоцикл — це моя мрія, — ділиться враженнями засуджений Сашко. — Також мені дуже імпонує філософія та дружба байкерів. У житті рідко можна зустріти таку взаємовиручку та взаємодопомогу.

За словами в.о. старшого інспектора Державної пенітенціарної служби в Рівненській області Віти Чуб'юк, адміністрація Дубенської колонії подібними заходами сприяє розширенню кругозору своїх підопічних та формуванню у них мотивації до законослухняного та здорового способу життя.





На правах реклами