Ми у Facebook
23.05.2012, 16:21

На Рівненщині депутати сходили у "розвідку" до розвідників [+Фото]

У 29 окремому розвідувальному батальйоні 13 армійського корпусу відбувся день відкритих дверей для депутатів Здолбунівської районної ради і сільських голів Здолбунівського району Рівненської області.
Близько 30 представників органів місцевого самоврядування Здолбунівщини завітало до розвідбату, аби на його прикладі познайомитися з організацією життєдіяльності військових частин Збройних Сил України. Зокрема, вони побували в казармі, вартовому містечку, парку бойових машин і їдальні 29 окремого розвідувального батальйону.

– Приємно, що місцеві громади цікавляться нашим життям, – зазначив заступник командира розвідувального батальйону майор Петро Романюк. – Серед гостей як люди, які проходили військову службу у минулому, так і зовсім незнайомі з армійським побутом. Тому ми провели коротку екскурсію військовою частиною, яка стала цікавою для новачків, і нагадала час служби для вже поважних представників Здолбунівської влади.



Депутатам районної ради та сільським головам було проведено екскурсію у невеличкому музеї батальйону, вони побували у розміщенні особового складу. Спеціально для гостей було проведено показове заняття з порядку проведення практичного інструктажу варти. Найцікавішим для присутніх стали показ зразків стрілецької зброї, приладів розвідки та бронетанкової техніки, які знаходяться на озброєнні 29 окремого розвідувального батальйону.









Офіцер Регіонального медіа-центру МО України Олександр ГАЙН.





На правах реклами