Ми у Facebook
24.05.2012, 11:35

Рівняни на пікетах вимагають у депутатів дитячі майданчики [+Фото]

З нечисленного пікету розпочалась сесія Рівненської міської ради. Цього разу проти будівництв у дворі багатоповерхівок протестували мешканців вулиці Буковинської. Люди хочуть спорудити там майданчик замість багатоповерхівки.
Добиваються правди мешканці будинку на вулиці Буковинській, 18 вже не вперше. Зважаючи на значну кількість багатоповерхівок у районі, рівняни запланували збудувати на сусідньому пустирі дитячий майданчик. Втім були щиро здивовані, коли там почали зводити будівельний паркет. З чуток вдалось з'ясувати, що там планують будувати житловий будинок.

Фоторепортаж у фотогалереї.

— Ми написали звернення до міського голови, де попросили роз’яснити ситуацію. Проте у відведений десятиденний термін так і не отримали відповіді, — розповіли мешканців журналістам.

Тож шукати правди пікетувальники прийшли під стіни Рівнеради. Щоправда, і тут з міським головою Володимиром Хомком не зустрілись, адже він сьогодні відсутній на сесії. Не надто активно цікавились їхніми проблемами і депутати. То ж наразі питання пікетувальників так і залишилось без відповіді.


Фоторепортаж у фотогалереї.





На правах реклами