Ми у Facebook
24.05.2012, 14:05

ЗНО з математики у Рівному: відсутність документів, запізнення та мобільні телефони

21 та 22 травня на Рівненщині відбулося тестування з математики.
Чи не найбільшою проблемою тестування з математики, за оцінкою спостерігачів ГМ "ОПОРА", стало порушення процедури ЗНО його учасниками. Спостерігачі зафіксували випадки запізнення абітурієнтів, появу на тестуванні без необхідних документів, використання та наявність мобільних телефонів, шпаргалок, а також вчинення інших дій, які не дозволили їм завершити роботу над тестом.

Через запізнення найбільше абітурієнтів не змогло потрапити на пункти тестування у Донецькій області (5) та Криму (7). Дещо скоротилася кількість запізнень на тестування абітурієнтами у Луганській області, тепер спостерігачі фіксують лише по 1-2 випадки на пункт тестування.

Без необхідних документів прийшли на пункти тестування 62 особи. Зокрема, по 6 абітурієнтів у Донецькій, Черкаській областях та м. Київ, 18 – у Криму, 11 – у Харківській, по 5 – у Луганській та Рівненській, по 2 – у Чернівецькій та Львівській, 3 – на Закарпатті. Усіх їх не було допущено до проходження ЗНО.

У Рівненській області тестування відбулося без особливих порушень. На пунктах тестування, де велося спостереження, зареєстровано 2756 учасників. Із них з’явилося 2520 осіб, що становить 91,44% від загальної кількості.

Суттєвих порушень з боку учасників тестування не зафіксовано. У Кузнецовській ЗОШ №2 та ЗОШ №1 спостерігачі помітили спроби абітурієнтів спілкуватися між собою. Учням зробили зауваження.

У 5 аудиторії Рівненської ЗОШ №23 в одного абітурієнта випав мобільний телефон. Про це одразу повідомили відповідального за пункт тестування. Оскільки інструктори не помітили, що учасник користувався телефоном, йому дозволили продовжити роботу. Старший інструктор написав пояснювальну записку. Інцидент було зафіксовано в карті спостереження.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
На Рівненщині на ЗНО з хімії зафіксовані перші порушення
Завтра на Рівненщині стартує ЗНО: що взяти із собою
Завтра на Рівненщині стартує ЗНО: що взяти із собою





На правах реклами