Ми у Facebook
25.05.2012, 12:07

На Рівненщині кредити на "Доступне житло" видаватимуть три банки

Позики на придбання доступного житла видаватиме "Ощадбанк", "Укргазбанк" і "Фінанси та Кредит". Звертатися в ці фінустанови можуть вже нині всі потенційні позичальники.
Про це OGO.ua повідомив заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак.

Позичальникам запропонують кредит на 15 років під 16 відсотків, 13 із яких компенсує держава. За ці гроші можна купувати житло в багатоповерхівках Рівного, Кузнецовська та Костополя, оскільки 4 об’єкти вже затвердила міжвідомча комісія при Мінрегіонбуді.

Зокрема, в обласному центрі є 29 квартир в незавершеному будинку на вулиці Степана Дем’янчука. Ще 32 можна придбати в багатоквартирному будинку в районі вулиць Гагаріна та Струтинської. У Костополі за державною програмою здешевлення можна купувати 162 квартири, а в Кузнецовську – 54.

Як інформує прес-служби РОДА, докладніше про державну програму "Доступне житло", ініційовану Президентом України, можна дізнатися, зателефонувавши в робочий час на "гарячу" телефонну лінію в облдержадміністрацію за номером (0362)695-303.

Водночас Мінрегіонбуд створив комунікативний майданчик для всіх потенційних учасників програми "Доступне житло". Тож краяни, які зацікавилися новою іпотечною програмою, але мають питання щодо її реалізації, можуть знайти відповіді за адресою http://minregion.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=2054&lang=uk.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Дешеву іпотеку запустять вже наступного тижня
В області будуватимуть доступне житло?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ