Ми у Facebook
25.05.2012, 17:06

Передплачуйте і купуйте “ОГО” в інтернеті!

Відтепер будь-який користувач інтернету має можливість оперативно отримувати на свій комп'ютер точні копії газет Видавничого дому “ОГО” - “ОГО”, “Рівненської газети” та “Рівненських оголошень”. Ці видання віднині представлені у електронній бібліотеці друкованої періодики “PressPoint”!
Що це таке
“PressPoint” — це всеукраїнський інтернет-портал. Він являє собою каталог-бібліотеку електронних копій друкованих видань. У інтернет-магазині “PressPoint” представлені точні копії друкованих версій популярних всеукраїнських та регіональних газет і журналів — з усіма редакційними і рекламними матеріалами кожного номера.

Користуватися цим сучасним способом отримання періодики — просто! Відкриваєш на моніторі видання, яке тебе зацікавило, знайомишся з кількома безкоштовними сторінками, аби скласти уявлення про зміст номера, - і, якщо зацікавило, - одним “кліком” замовляєш повний доступ до потрібної газети чи журналу! А далі можна читати його на екрані у pdf-форматі, можна — й роздрукувати, аби тримати в руках точну копію видання! Адже і в наш комп'ютеризований час багатьом приємно і звично погортати сторінки улюбленої газети, відчувши друковане слово, так би мовити, на дотик!

Газета "ОГО" на PressPoint

Замовляти періодику через “PressPoint” — зручно і просто. Той, хто хоча б раз робив замовлення у будь-якому інтернет-магазині, зорієнтується відразу. Та й ті, для кого подібний спосіб здійснення покупок поки що в новинку, також швидко розберуться у користуванні сайтом. Адже тут зручно розміщені всі необхідні підказки, які роблять процес замовлення та читання приємним і легким!

До слова, читати наші газети на “PressPoint” можна не лише з допомогою традиційного комп'ютера, а й через різноманітні портативні мобільні пристрої, електронні “читалки” (iPad, Android). Що й зрозуміло, адже основна перевага “PressPoint” - це саме можливість знайомитись із свіжою періодикою в будь-який час, у будь-якому місці, з допомогою різноманітних пристроїв - як кажуть наші технічно “просунутіші” закордонні колеги, за принципом трьох “А” - Аnytime (в будь-який час), Аnywhere (будь-де), Аny device (на будь-якому пристрої)!

"Рівненські оголошення" на PressPoint

Скільки це коштує
Електронні версії наших газет, розміщені на “PressPoint”, коштують дешевше, ніж паперові — це стосується і замовлення одного окремого номера, і оформлення передплати. Приміром, один номер “ОГО” можна придбати всього за 1, 67 грн., “Рівненської газети” - взагалі лише за 1,50 грн. (У той час як рекомендовані ціни на “ОГО” та “Рівненську газету” в торговельній мережі становлять 2 гривні за примірник). Передплата pdf-версії “ОГО” на півроку коштує лише 40 гривень. Отже, економія коштів — очевидна!

А оплатити своє замовлення ви зможете у будь-який зручний вам спосіб — банківським переказом, через платіжну картку, WebMoney, платіжний термінал тощо.

"Рівненська газета" на PressPoint

Кого це зацікавить
Читати наші газети на PressPoint — зручно для тих, хто не має можливості або бажання шукати потрібний номер у газетних кіосках чи на розкладках. Особливо, якщо ви живете і працюєте за межами Рівного.

Приміром, ви — колишній рівнянин, який цікавиться новинами з преси своєї “малої батьківщини”. Або ж ви — наш рекламодавець чи рекламне агентство, і вам потрібно отримати підтвердження виходу вашої реклами у наших виданнях. Або ж вам потрібно дослідити пресу нашого регіону для моніторингу, наукової роботи, планування рекламних кампаній...

Зрештою, багато причин можуть спонукати читача стати постійним покупцем електронних версій наших видань або ж їх передплатником! Та, незалежно від причин, Видавничий дім “ОГО” у партнерстві з електронною бібліотекою PressPoint відтепер пропонують вам зручний та якісний сервіс — сервіс, який робить потрібні вам газети ближчими, доступнішими!

Зацікавило? Тоді заходьте сюди — і ставайте нашим постійним “електронним читачем”!






На правах реклами