Ми у Facebook
28.05.2012, 16:17

У Рівному для вагітних рекомендують комплекс Sun Touch [+Відео]

Допомогти вагітним відновити фізичне здоров’я, відновити роботу організму та енергетичний баланс покликаний комплекс Sun Touch. Вправи нової методики корисні і безпечні, адже жодним чином не стосуються майбутнього маляти. А от майбутнім матусям допомагають усунути низку проблем та незручностей.
Вагітність для кожної жінки — не тільки радість, а й клопіт. Адже навантаження на організм збільшується. Утім, методів енергетичного та фізичного відновлення залишається зовсім мало. Адже навіть масаж не рекомендований. Усі медичні застереження натомість не стосуються новітньої методики Sun Touch. За цією прогресивною методикою навіть готували спортсменів до Олімпіади. Адже комплекс вправ Sun Touch не тільки позитивно впливає на роботу організму, а й дозволяє швидко відновлювати сили, покращується робота внутрішніх органів.



Інструктори - самі мами, тому розуміють всю серйозність тренувань із вагітними. Втім, не працюють безпосередньо з животиком та малюком, а мають справу з організмом матері. У підсумку за півгодинне заняття матуся не тільки проходить курс оздоровчих прав, а й позбавляється болі в попереку, набряків ніг. А головне — отримує неймовірний запас позитиву, що дуже важливо для малюка.

Комплекс вправ Sun Touch може опанувати кожен. Цього можна навчитись на спеціальних курсах, які проводять у Рівному. Записатися на курси з Sun Touch можна у центрі "ФітнесПорт" на вул. Кн. Ольги, 6-А, або ж за телефонами: (067)3023189, (095)5447835.





На правах реклами