Ми у Facebook
29.05.2012, 17:09

У Білій Церкві чоловік у масці пограбував банк

У Білій Церкві Київської області пограбували банк.
Як повідомили в прес-службі МВС України в Київській області, невідомий в масці пограбував банк на тисячу гривень. Повідомлення про пограбування міліціонери отримали близько десятої години ранку від диспетчера приватної охоронної фірми.

Як стало відомо, жертвою нападу став "Брокбізнесбанк". Як з'ясували правоохоронці, відразу після відкриття в приміщення банку забіг чоловік у чорній масці. Невідомий розпилив газ із балончика в обличчя касира і через відкриті двері проник у сховище з грішми. Чоловік у масці погрожував касиру предметом, схожим на пістолет, повідомили в міліції. В

У результаті зловмиснику вдалося винести з банку тільки тисячу гривень. Тікаючи, грабіжник впустив пачку з грошима, зазначили в прес-службі. Нахилившись для того, щоб підняти гроші, грабіжник випадково вистрілив у стіну приміщення. Втекти з місця події злодій все ж встиг. Зараз його шукають.

У міліції повідомили, що злодій був одягнений в чорну кепку з білим написом, темний реглан з довгими рукавами, чорні шорти з білою смугою і сандалі. На обличчі нападника була чорна маска з прорізами для очей, на вигляд йому близько 25 років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ