Ми у Facebook
29.05.2012, 14:06

У Рівному люди зруйнували фундамент АЗС і посадили дерева [+Фото]

З квітня минулого року у Рівному в мікрорайоні Ювілейний йде протистояння навколо будівництва АЗС. Жителі кількох будинків ведуть боротьбу за спортивний майданчик, на якому планується будівництво автозаправки. Сьогодні люди спробували зруйнувати фундамент заправки і радикально вирішити проблему.
Анонс сьогоднішньої акції рівненські журналісти отримали електронною поштою. У ньому організатори закликали усіх небайдужих долучитись до акції громадської непокори “проти свавілля олігархів і байдужості депутатів”.

О десятій ранку біля місця будівництва АЗС вже знаходились журналісти, півтора десятка мешканців навколишніх будинків, до десятка правоохоронців у формі і цивільному та ще кілька депутатів Рівненської міської та обласної рад.





На пустирні, де раніше був футбольний майданчик, вже було залито фундамент майбутньої АЗС. Учасники акції протесту засипали фундамент і висадили на цьому місці десяток молодих кленів.





Щоправда, навряд чи цим деревам судилось вирости: останні дні травня — не найкращий період для висадки дерев.

Півгодини розмов, висаджування дерев та коментарів перед телекамерами журналістам - і акція завершилась.



Присутні розійшлись, а мешканці, які протестували, пообіцяли й надалі відстоювати свої права. Принаймні саме це заявив один з організаторів акції Вадим Нідельський.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному мешканці Ювілейного проведуть акцію громадської непокори





На правах реклами