Ми у Facebook
30.05.2012, 12:41

Рівненський стадіон "Авангард" переполовинили

Міський стадіон “Авангард” після довгих розмов та суперечок нарешті може розраховувати на обласні гроші. Рівненська обласна рада взяла на себе половину комплексу.
Депутати Рівненської облради прийняли у спільну власність територіальних громад області 1/2 частки у майні стадіону "Авангард" з підтрибунними приміщеннями вартістю 3,4 мільйона гривень.

Щоправда, не всі обранці зустріли таке рішення радісно. Так, голова постійної комісії Рівненської обласної ради з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту Олег ХОМИЧ спершу пропонував взагалі зняти це питання з розгляду.

- Ми збираємося прийняти не зрозуміло що, - апелював до колег Олег Хомич. - Треба провести інвентаризцію майна, щоб мати чітке уявлення, з чим маємо справу. Давайте відкладемо це питання.

- Там треба зробити реконструкцію, і чим швидше ми передамо його у спільну власність, тим швидше зможемо почати це робити, - відповів депутату голова РОДА Василь БЕРТАШ. - Своїм дорученням я сформую комісію, яка все проінвентаризує. Нині стадіон у критичному стані, тому відкладати немає куди.

Підтримав ідею прийняття стадіону і депутат Степан ПАВЛЮК. Зокрема, зауважив, що проводити інвентаризацію може лише власник, тому зробити це можна лише після прийняття стадіону.

Врешті цих аргументів депутатам вистачило, аби проголосувати за прийняття половини стадіону.

Зрадів такому переподілу і директор стадіону “Авангард” Валентин ВОЯТ. За його словами, два власники знайдуть спільну мову й арені не зашкодять:

- Співпраця дозволить нарешті розпочати капітальний ремонт стадіону. Зокрема мова йде про трибуни та підтрибунні приміщення, - каже пан Воят. - Тепер на ці цілі можна буде залучати гроші з обласного бюджету, про які так довго говорили. Залишилося, щоб власники визначили, що і коли робитимуть. Переконаний, що конфліктів між двома власниками не виникатиме.

Інші матеріали до теми:
Місто та область не можуть поділити рівненський стадіон "Авангард"
Рівненська облрада погодилася взяти у власність стадіон "Авангард"
“Рівнеоблводоканал” обміняють на “Авангард”





На правах реклами