Ми у Facebook
01.06.2012, 12:03

На Рівненщині 18-річний хлопець, щоб погуляти з друзями, продавав наркотики

Працівники міліції затримали 18-річного мешканця Млинова, який продавав наркотики, щоб не брати гроші у батьків. Провівши дві оперативні закупівлі, міліціонери затримали молодика на "гарячому".
У березні цього року Микола, студент одного з рівненських коледжів, незаконно збув за сто гривень понад два грами марихуани. Невдовзі молодик повторно продав наркотичний засіб, але вже вагою майже сорок грамів за 300 гривень.

— Юнак пояснив свої дії тим, що не хотів брати гроші у батьків для розваг та відпочинок з однолітками. За вживання наркотичних засобів Миколу поставлено на облік як споживача наркотиків, – коментує перший заступник начальника Млинівського РВ – начальник кримінальної міліції Андрій Волохов. — Слідчим відділенням було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів), якою передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Нещодавно справу направлено до суду.

Нагадаємо, на Рівненщині триває оперативно-профілактична операція "Мак-2012".





На правах реклами