Ми у Facebook
01.06.2012, 12:24

Рівняни відстоюють благоустрій власних вулиць протестами [+Відео]

Протестні настрої рівнян не вщухають. Нині мітингувати вийшли мешканці вулиць Горохович та Лятуринської - на знак невдоволення бездіяльністю міської влади. Люди потерпають від небезпек, адже на їхніх вулицях немає ні освітлення, ні навіть тротуарів. Нескінчені звернення до чиновників результату не дали.
З такою швидкістю на вулиці Приміській часто їздять не лише мотоцикли. Особливо небезпечно тут, коли стемніє. На вулиці немає не тільки тротуару, але й освітлення. Мешканка будинку на вулиці Горохович Олена щоранку водить свого сина до школи, каже, що боїться за його та своє життя.

Люди про зупинку на цій ділянці дороги вже й не мріють, кажуть, маршрутка сюди не хоче їхати, тому добираються аж до Басового Кута пішки. Люди вже втомилися чекати. За їх словами, міська влада про їхні проблеми знає, але нічого не робить.

Начальник житлово-комунального господарства міста Іван Гема пояснює: він і радий допомогти людям, але в міському бюджеті не вистачає грошей. Більше того, нещодавно Кабінет Міністрів України забрав з міського бюджету Рівного 38 мільйонів гривень.

Також Іван Гема повідомив, що на сусідню з протестуючими вулицями, Ярослава Гашека, з міського бюджету було виділено чотириста тисяч гривень на облаштування тротуару.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ