Ми у Facebook
02.06.2012, 13:49

У Рівному на маршрут випустили розмальований тролейбус [+Фото]

Оригінальну акцію до Дня захисту дітей провели у Рівному. За сприяння обласної та міської влади рівненські школярі та вихованці місцевого ситротинця власноруч розмалювали один з міських тролейбусів. На завершення акції розмальований тролейбус покатав дітей на екскурсії по місту.
Учасниками художньо-транспортної акції стала майже сотня маленьких мешканців міста. Сьогодні зранку вони розмальовували тролейбус. У ролі малярів-декораторів були вихованці комунального закладу «Спеціальний дошкільний дитячий будинок Рівненської обласної ради», а також діти із пришкільних таборів.

Разом з дітлахами у розмальовуванні транспорту вправлялись і міський голова Рівного Володимир Хомко та голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ. Володимир Хомко намалював дракончика, а голова ОДА - сонце.

Більше фото з акції у фотогалереї


— У дитинстві нам завжди хотілося робити те, чого зазвичай не дозволяють. Сьогодні у рамках акції діти отримали таку нагоду, а ще – можливість проявити творчість, - розповів голова облдержадміністрації Василь Берташ.

Розмальований квітами, метеликами, хмаринками, автомобілями і казковими тваринами та прикрашений різнокольоровими кульками тролейбус виїхав у рейс. Пасажирами були дітлахи, яких розважав клоун.


Більше фото з акції у фотогалереї















Більше фото з акції у фотогалереї





На правах реклами